KUKA VOISI KELLOT SEISAUTTAA

26 kesäkuun, 2019

Miten ihmeessä kesäkuu voi vedellä jo viimeisiään? Ajatus tuntuu mielestäni jopa jokseenkin hieman ahdistavalta, sillä aika tuntuu menevän niin mahdotonta vauhtia. Onhan tässä toki saatu nautiskella kesäisistä keleistä jo sieltä toukokuun puolesta välistä asti, mutta silti minut valtaa väkisinkin tunne siitä, että onko koko kesä jo kohta pian ohi ennen kuin kerkeän huomaamaankaan. Paljonhan on toki itsestä ja omasta asenteesta kiinni – malttaako lomailla sekä rentoutua tarpeeksi ja ottaako kaikista ihanista pienistä hetkistä kaiken irti. Onneksi tässä on vielä paaaljon kivoja kesäjuttuja edessä päin, kuten mökkireissuja, festareita ja toivottavasti vielä monta ihanaa helteistä päivää. Oikeastihan kesä ei vielä ole edes puolessa välissä, joten toivottavasti en nyt saanut tätä omaa panikointiani tartutettua kehenkään. Voi olla, että tämä kesä on tähän mennessä tuntunut itsestäni vain erilaiselta, kun kaikki aikaisemmin päivätyön mukanaan tuomat rytmit ovat loistaneet poissaolollaan ja mitään kunnollista lomaakaan ei nyt tänä vuonna tule pidettyä. Kaikesta huolimatta tämä kesä on jo tähän mennessä ollut ihana ja innolla odotan kaikkea tulevaa!

Onko kenelläkään muulla ollut samoja fiiliksiä?

paita Uniqlo // hame Weekday // sandaalit Natura // korikassi Gina Tricot

kuvat: Xenia Andersson-Sutton

 

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sss 26 kesäkuun, 2019 at 10:51 pm

  No on kyllä ihan samat fiilikset!

  • Reply Janni 27 kesäkuun, 2019 at 9:16 am

   Ei auta muu kuin ottaa nyt ilo irti ja elää hetkessä niin paljon kuin mahdollista! Stressi pois! 🙂

 • Reply Hemppe 27 kesäkuun, 2019 at 11:02 am

  Alkoi soimaan päässä tuo biisi ”Kuka voisi kellot seisauttaa, ja ajan pysäyttää…” 😀 😀 Mut vähän samanlaisia fiiliksiä itselläkin ollut, hurjaa vauhtia meni tämä kesäkuu ja kohta se on jo heinäkuu, kääk!

 • Reply Jenna 28 kesäkuun, 2019 at 10:45 am

  Samat fiilikset!! Opettajana olen onnellisessa asemassa, kun on pitkä loma, mutta silti aina kesäkuun vaihtuessa heinäkuuksi tulee jossain vaiheessa paniikki ja alkaa tajumaan, että pian se syksy sieltä taas tulee. Vaikka syksyssäkään ei mitään vikaa ole 😀 Sitten samalla ärsyttää, kun alkaa stressaamaan kesän loppumista, vaikka kesä on kauneimmillaan. Pitäisi osaa elää hetkessä!

  • Reply Janni 29 kesäkuun, 2019 at 9:36 am

   Sen hetkessä elämisen taidon kun oivaltaisi ☺️ Olen siinä kyllä kehittynyt viime vuosina, mutta vielä olisi tekemistä! Ihanaa loman jatkoa sinne ja koitetaan ottaa kesästä kaikki irti! ❤️

  Leave a Reply