PALLOMEKKOSSA

2 heinäkuun, 2019

Heinäkuun ensimmäinen viikko näyttää alkavan melko harmaissa tunnelmissa ainakin sään osalta ja meninpä myös tsekkaamaan tulevan viikonlopun säätä sen jälkeen, kun olin viime postauksessa höpötellyt Ruissista ja tulevista asuvalinnoistani. Lauantaille näytti ainakin olevan luvassa alle 15 lämpöastetta ja sadetta taivaan täydeltä 😀 Voi olla, että pakkaussuunnitelma vielä muuttuu ja kukkamekkojen lisäksi mukaan tulee otettua myös sadetakki, neuleita ja kumpparit. Moni kokenut Ruissi-kävijä on kuitenkin rauhoitellut, että kyseiselle viikonlopulle luvataan aina sadetta, mutta aurinko paistaa kuitenkin – tähän minä nyt siis turvaudun, vaikka eihän se sadekaan mikään maailmanloppu olisi!

Nämä asukuvat on otettu varmaan jo kuukausi takaperin, mutta ne ovat jääneet jostain syystä aikaisemmin julkaisematta!

takki Weekday // mekko H&M // laukku Marimekko // kengät Converse

 

 – Janni

No Comments

Leave a Reply