RUISROCK 2019

9 heinäkuun, 2019

Festariliput saatu.

Ruisrock-postaus hieman venyi, sillä päätimme eilen melkein heti meikäläisen kotiin tulon jälkeen lähteä mökille. Tällainen extempore-lähtö viiden tunnin ajomatkan kera aiheutti sellaisen hässäkän, ettei eilisen aikana paljon läppäriä availtu. Olimme eilen perillä mökillä yhdentoista jälkeen illalla ja uskoisin, että tällainen irtiotto luonnon keskellä tulee kyllä Ruissin jälkeen ihan tarpeeseen!

Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan aivan mieletön. Olimme varautuneet festaroimaan kolme päivää vesisateessa, mutta loppujen lopuksi keleissä ei ollut pahemmin valittamista. Välillä suojauduttiin kertissadetakeilla vesikuuroilta, mutta suurimmaksi osaksi saimme nauttia hyvästä kelistä ja lauantaina jopa ihanasta auringonpaisteestakin. Ruissin artistikattaus oli normaaliin tapaan huikea ja viikonlopun aikana tuli fiilisteltyä toinen toistaan upeampia keikkoja. Itselleni mieleen painuivat erityisesti Ellie Gouldingin, JVG:n, MØ:n, J. Karjalaisen ja Empire of The Sunin keikat, joista jälkimmäinen oli ehdottomasti vielä ylitse muiden. En olisi itseasiassa uskonut, että tulisin vielä jonain päivänä näkemään Empire Of The Sunin livenä  ja kun se sitten julkistettiin osaksi Ruissin esiintyjäkaartia taisinkin melkein hyppiä ilosta. Bändin lauantainen keikka todellakin täytti omat odotukseni ja fiilis oli rantalavalla puolen yön jälkeen ihan taivaissa. Päädyttiin siitä vielä keikan jälkilämmöillä minirantalavan lauantaidiscoon joraamaan ulos viimeisetkin energian rippeet ja oli kyllä ihan tolkuttoman hauskaa!

Jättimäinen kiitos viikonlopusta Ruisrock ja kaikki mukana olleet – ensi vuonna toivottavasti uudelleen! ♥

Nyt painun tästä aamusaunan lämmitys puuhiin!

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jenni 11 heinäkuun, 2019 at 6:42 am

  Ihana laukku! 😍Mistä se on/minkä merkkinen?

  • Reply Janni 11 heinäkuun, 2019 at 8:42 am

   Kiitti! Se on ikivanha laukku Ginasta 🙂 Siis oikeesti jotain 7 vuotta vanha!

 • Reply Maija 13 heinäkuun, 2019 at 8:37 pm

  Mikä malli sulla on noista dr martenseista? 😊

  • Reply Janni 14 heinäkuun, 2019 at 8:59 am

   Pascal ☺️

 • Reply Anni 19 heinäkuun, 2019 at 7:12 pm

  Hei Janni onko toi vaan ihan löysätty hollantilainen letti? Se on niin siistin näkönen varsinkin tosta edestä 😍

  • Reply Janni 19 heinäkuun, 2019 at 10:12 pm

   Apua mä en nyt yhtään osaa vastata, kun lettimestari-Annikan käsialaa! Annika loihti mulle kahtena päivänä ihanat Ruissikampaukset <3

  Leave a Reply