IKÄVÄ KESÄMEKKOKELEJÄ

12 heinäkuun, 2019

Ai että miten nopeasti sitä voikaan tulla ikävä hellettä ja liehuvia kesämekkoja. Nämä kuvat on otettu jo viime viikolla ja tuolloinkin meinasin paleltua uudessa pellavamekossani ja taivas oli harmaana. Seuraavan kymmenen päivän sää ennuste ei vaikuta lupaavalta, vaikka lämpötilat näyttävätkin olevan edes hieman nousemaan päin. Toisaalta – kuten sanottu monta kertaa ennenkin, niin tämä säähän liittyvä harmitus on yksi maailman turhimmista, sillä asiallehan ei yksinkertaisesti pysty tekemään yhtikäs mitään. Ennemmin kannattaa keskittää energiat siihen, että keksisi luovia ideoita kesätekemistä ajatellen myös näillä koleammillakin keleillä. Ja jos sattuu olemaan lomalla, niin kyllä niitä monia kivoja arjesta poikkeavia juttuja on mahdollista toteuttaa sadesäälläkin. Huonolla kelillä on jopa jollain tasolla helpompi nautiskella vain joutilaisuudesta ja viettää päivää vaikka ihan kotona leffojen, äänikirjojen ja podcastien parissa!

takki Gina Tricot // mekko Peura // kengät Pavement

 

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ida ihana 14 heinäkuun, 2019 at 10:43 am

    Mä kanssa ikävöin niitä kesäkuun kesämekkokelejä, muutenkin rakastan kukkamekkoja, hih!:) Mutta on myös ihana nauttia raikkaasta ulkoilmasta, katsella sateen ropistessa rauhassa leffoja, ja tänään mennään kesäteatteriin, ja otetaan vain viltti mukaan.
    Mukavia kesäpäivä kummiskin!<3
    Ida
    Kotona kaupungissa -blogista

  • Leave a Reply