ÄÄNIKIRJAT OSANA KESÄÄ

14 heinäkuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Bookbeat

Haluaisin kovasti aloittaa tämän postauksen kertomalla, että kuinka olen pienestä pitäen ollut kova lukemaan kirjoja, mutta se olisi suuri huijaus. En ole oikeastaan ikinä voinut kutsua itseäni minkään sortin lukutoukaksi ja luettujen kirjojen määrä elämäni aikana on jäänyt valitettavan pieneksi. Tästä asiasta on jo kerennyt muodostua minulle sellainen ikuisuudelta tuntuva prosessi ja muistankin toistelleeni monet kerrat, että: ”pitäisi ehdottomasti lukea enemmän”.  Olen toki vuosien varrella satunnaisesti lukenut aina silloin tällöin joitain kirjoja, mutta ei varmasti olisi ollut pahitteeksi käyttää enemmänkin aikaa kirjojen parissa.

Pari vuotta sitten omaan tilanteeseeni tuli suhteellisen iso muutos, kun tutustuin kunnolla ensimmäistä kertaa äänikirjojen maailmaan ja Bookbeatiin. Ajoin tuolloin paljon autolla työni puolesta ja kaikki radiokanavat sekä omat soittolistat alkoivat jossain vaiheessa kyllästyttää oikein todenteolla. Kaipasin jotain ihan muuta kuunneltavaa ajomatkoille ja silloin löysin Bookbeatin. Yllätyin positiivisesti jo silloin Bookbeatin superkattavasta kirjavalikoimasta, joka on tässä parin vuoden aikana laajentunut vielä ihan tajuttoman paljon. Kymmenien tuhansien kirjojen valikoimasta olen löytänyt suuren määrän itseäni kiinnostavia kirjoja ja kuunnellut monen monta kirjaa vuoden aikana, joka on ihan mieletön parannus omalla kohdallani. Bookbeatin kuukausimaksu on vain 16,90 euroa ja sillä saa koko jättimäisen valikoiman kirjoja kertaheitolla oman käden ulottuville.  Lisäksi Bookbeat tarjoaa mahdollisuuden myös edulliseen perhetiliin, jossa jokainen tiliin lisätty käyttäjä maksaa vain 4,90 e/kk!

Bookbeat sopii äärimmäisen hyvin myös kesästä nautiskeluun sekä tietenkin osaksi rentouttavaa kesälomaa. Hyvän kirjan tarinaan ja maailmaan uppoutuminen ovat varmasti yksi tehokkaimmista keinoista unohtaa työkiireet sekä stressi ja Bookbeat tekee siitä vaivatonta ihan jokaiselle. Äänikirjoja on helppo kuunnella ihan minkä tahansa kesäisen puuhastelun keskellä – kesämökin pihalla riippukeinussa, marjoja poimiessa, lentokoneessa matkalla lomareissulle, rannalla loikoillessa tai vaikkapa sateisena kesäpäivänä kotona puuhastellessa. Meillä on myös tapana mieheni kanssa kuunnella yhdessä jotain tiettyä kirjaa aina yhteisillä automatkoilla ja esimerkiksi tällä viikolla kuuntelimme Aki Hintsa – Voittamisen anatomiaa matkalla kesämökille!

Missä/milloin kuuntelen äänikirjoja?

– Autoa ajaessa matkat taittuvat joutuisasti mielenkiintoisen kirjan parissa.

– Kotitöitä tehdessä – pyykkien ripustaminen ei ole lainkaan niin kurja tehtävä, kun voi samalla kuunnella äänikirjaa.

– Kävelylenkeillä äänikirjaan uppoutuminen vie ajatukset tehokkaasti pois oman elämän stressitekijöistä.

– Lentokoneessa, sillä Bookbeatista voi nimittäin ladata minkä tahansa kirjan offline-tilassa toimivaksi.

– Lomamatkoilla rannalla makaillessa on ihanaa vain rentoutua äänikirjan parissa.

– Bookbeat on ollut myös loistava apu, kun meillä on ollut lapsia yökylässä ja meiltähän ei tietenkään kotoa löydy lastenkirjoja. Iltasaduksi on kuunneltu aina jotain kivaa lastenkirjaa Bookbeatin valikoimasta – toimii!

Omat suosikkikirjani Bookbeatin valikoimasta:

– Heather Morris – Auschwitzin tatuoija

– Thomas Erikson – Idiootit ympärilläni

–  Oskari Saari – Aki Hintsa/Voittamisen anatomia

– Maria Veitola – Veitola

– Irene Naakka – Hullu kuin äidiksi tullut

– David Lagercrantz – Minä Zlatan Ibrahimovic

– Henriikka Rönkkönen – Mielikuvituspoikaystävä

– Jojo Moyes – Kerro minulle jotain hyvää

– Jojo Moyes – Jos olisit tässä

– Eva Wahlström – Rajoilla

Kuuntelulistalla seuraavaksi:

– Yuval Noah Harari – 21 oppituntia maailman tilasta

– Nadia Murad – Viimeinen tyttö

– Mark Manson – Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan

– Matthew Walker – Unen voima

– Jani Toivola – Tytölleni

– Jere Nurminen – Kiira

Mikäli Bookbeat ei ole vielä teille entuudestaan tuttu, niin nyt olisi hyvä tilaisuus kesän aikana tutustua sovellukseen uutena asiakkaana yhden kuukauden ajan ilmaiseksi. Bookbeatista löytyy tätä nykyä kymmeniä tuhansia ääni- sekä E-kirjoja ja pääset lunastamaan ilmaisen kokeilujaksosi klikkaamalla suoraa linkkiä TÄSTÄ!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply