MEIKITÖN KESÄ

15 heinäkuun, 2019

Enpä olisi vielä jokin aika sitten uskonut, että tulisin vähentämään meikkaamista näin radikaalisti. Olen nimittäin jo ainakin parin kuukauden ajan käyttänyt meikkiä todella minimaalisesti ja laittanut esimerkiksi ripsiväriä ihan vain parina päivänä. En ole koskaan ollut mikään kovin intohimoinen meikkaaja, mutta tietyt meikkirutiinit ovat olleet aikaisemmin minulle ihan jokapäiväisiä. Nyt viime aikoina olen kuitenkin suurimmaksi osaksi ollut päivittäin kokonaan meikittä ja korkeintaan laittanut kosteusvoiteen sekaan jotain kevyttä hehkua tuovaa tuotetta. En edes tiedä, että mistä moinen innostus tähän superluonnolliseen lookiin on saanut alkunsa, mutta jostain syystä olen viime aikoina viihtynyt ilman meikkiä todella hyvin. Hassua sinänsä, että tämä innostus on tullut samaan aikaan, kun ihoni on ollut huonommassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin, mutta uskoisin toisaalta meikittömyyden olevan ihollekin parhaaksi. Ja vitsit mikä nautinto, kun iltaisin kasvoille riittää vain kevyt pesu ja meikkienpoisto-operaatiota ei tarvitse enää suorittaa päivittäin – wohooo!

takki H&M // mekko By Pias // kengät Timberland

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ee 17 heinäkuun, 2019 at 11:15 am

    no todellakin voit huoleti olla ilman meikkiä! 🙂 itekin joskus haaveilen voivani, mutta toistaseksi iho niin huonossa kunnossa aknearpien takia, että vielä en ”uskalla”

    • Reply Janni 17 heinäkuun, 2019 at 6:49 pm

      Pääasiahan tietenkin on olla ja tehdä juuri niin kuin itsestä parhaalta tuntuu! 🙂

    Leave a Reply