MIELEN PÄÄLLÄ

22 heinäkuun, 2019

Taas on kulunut jo useampi päivä edellisestä blogipostauksesta, eikä minulla kyllä vieläkään oikein ole tänne mitään kovin tähdellistä annettavaa. Viimeiset päivät ovat olleet sisällöiltään sellaisia, että ne ovat pitäneet mielen kiireisenä ja vetäneet mehut kyllä melko kokonaisvaltaisesti. Ei ole kaikkien pakollisten juttujen ohella ollut paljoa energiaa tai fiilistäkään tehdä oikein mitään sen erikoisempaa. Niin se vain on, että mitkään huolet, murheet tai ongelmat eivät kyllä katso aikaa tai paikkaa iskiessään päälle. Tuntuu merkityksettömältä edes mainita näistä mielen päällä olleista asioista täällä mitään, kun en kuitenkaan voi kertoa yhtään pintaa syvemmältä. Suoranaisesti ei nimittäin ole kyse minusta tai itseeni kohdistuvista asioista ja haluan tietenkin kunnioittaa kaikkien läheisteni yksityisyyttä. Silti tekee mieli antaa selitys sille, että miksi blogissa ja somessa on ollut taas vaitonaisempaa. Ehkä tämä äärimmäisen pintapuolinen avautuminen voi taas laskea kynnystä jatkaa hommia normaaaliin tapaan!

Mieltä hieman kirkastaa se, että kesä on todella tullut takaisin ja nytkin kirjoittelen tätä postausta terassin sohvalla varjossa loikoillen. Tänään mulla on myös kampaaja-aika, jota odotan innolla. Laitetaan taas lettiä pitkästä aikaa hieman vaaleammaksi – jännää!

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply