VAALEAMPI JA LUONNOLLISEMPI HIUSVÄRI

23 heinäkuun, 2019

Olen jo jonkin aikaa haaveillut vaaleammasta ja samalla luonnollisemmasta hiusväristä. Oma värini on sellainen niin sanottu perinteinen ”maantienharmaa”, jonka vuoksi tyvikasvu erottuu tummaksi värjätyistä hiuksista todella ikävästi ja sen vuoksi hiuksien värjäysväli on pidettävä melko tiheänä. Haaveissani siis olisi mahdollisimman lähellä luonnollista väriäni olevat hiukset, joita ei tarvitsisi koko ajan reilun kuukauden välein olla värjäämässä!

Viime viikolla päätin vihdoin varata ajan kampaajalle ja sainkin ystäväni Helmin kampaamosta Kotkasta (Helmihair & Bettinail) ajan onnekseni jo heti seuraavalle viikolle. Kerroin Helmille toiveistani luonnollista sekä reilusti vaaleampaa hiusväriä kohtaan ja päädyimme raidoittamaan hiuksiani melko runsaalla kädellä. Tyveen ei poikkeuksellisesti laitettu väriä ollenkaan, vaan mentiin pelkillä raidoilla ja pesupaikalla sävytettiin väriä viileämmäksi. En olisi millään uskonut, että pääsemme jo ensimmäisellä kampaamokäynnillä näin hyvään lopputulokseen. Hiukseni ovat tällä hetkellä juuri sellaiset kuin Pinterestin hiusinspiraatio-kansioni kuvissa, vaikka luulin niiden olevan saavutettavissa vasta pidemmällä tähtäimellä. Sanomattakin selvää, että olen itse ihan supertyytyväinen!

Jonkin ajan päästä olisi mahdollisesti toiveissa vaalentaa hiuksia vielä lisää, mutta tällä hetkellä nämä ovat juuri sitä, mitä lähdin hakemaan. Oma tyvivärini sulautuu hiuksiin ihan täydellisesti ja oli ihanaa saada vähän vaihtelua hiuksiin!

Mitä mieltä olette tästä vaaleammasta lookista?

 

– Janni

6 Comments

 • Reply Elli 24 heinäkuun, 2019 at 9:54 am

  Ihan täydellinen väri! Tosi luonnollinen ja sopii sulle hyvin 🙂 Oon aina aatellut, että oot luonnostaankin tummatukkainen kun oot ilmeisesti aika tummapiirteinen ja ihosikin sävy on keskimääräistä suomalaista huomattavasti tummempi. Olin siis yllättynyt, että sullakin hiusten oma väri on se perus maantie. Mutta sinuna en kuitenkaan lähtisi tuosta enää kauheasti vaalentamaan, kun nimenomaan olet muuten aika ”tumma” kuitenkin 🙂 Mä taas olen luonnostaan tosi vaalea ja ihailen aina tummempia kaunottaria ja haaveilen tummista hiuksista. Tiedostan kuitenkin, ettei ne sopis mun vaaleisiin piirteisiin ja ihon sävyyn, joten suosiolla pysyttelen myös vaaleissa hiuksissa 🙂

  • Reply Janni 25 heinäkuun, 2019 at 8:41 am

   Kiitos! 🙂 Joo mä on jonkilainen ”sekasikiö” siinä mielessä, että mulla tosiaan esim kulmat ja ripset luonnostaan tosi tummia, mut sitten taas hiukset juurikin sellaiset maantien väriset, joka värinä itseasiassa houkutteleekin tosi kovasti. Niin ja ihokin on sävyltää tummempi tosiaan. Musta tuntuu loppujen lopuksi, että kaikille se oma luonnollinen look on varmaankin paras! 🙂 Ihanaa kesän jatkoa ja kiitos kommentista!

 • Reply Tarja 24 heinäkuun, 2019 at 11:19 am

  Erinomainen 👍👍

  • Reply Janni 25 heinäkuun, 2019 at 8:42 am

   Kiiiitos!! 🙂

 • Reply Life with Satu 24 heinäkuun, 2019 at 3:10 pm

  Onpas kaunis väri, sopii sulle todella hyvin!

  • Reply Janni 25 heinäkuun, 2019 at 8:42 am

   Kiiitos Satu! <3

  Leave a Reply