IHANIA PÄIVIÄ SAARISTOSSA

28 heinäkuun, 2019

Viimeiset kaksi hellepäivää on tullut vietettyä ihan parhaiden mahdollisten aktiviteettien merkeissä – vai keksittekö muka parempaa hellepäivän tekemistä kuin veneily ja saariston upeista maisemista nautiskelu? Minä en ainakaan!

Eilen pääsimme ystäviemme mukana merelle ja kiertelimme koko päivän veneellä ihastellen Kotkan saariston kauniita maisemia. Pysähdyimme Rankin saarelle paistattelemaan päivää kallioilla loikoillen, uiden ja eväistä sekä hyvästä seurasta nautiskellen. Ilma oli ihan suorastaan täydellinen ja merivedessä polskiminen viilensi oloa ihanasti!

Tänään sen sijaan suuntasimme ystäviemme mökille, joka sijaitsee myös Kotkan saaristossa. Taas pääsimme veneilemään ja viettämään upeaa kesäpäivää ihanissa puitteissa. Tämä postauksen kuvissa näkyvä mökkimiljöö on varmasti yksi kauneimpia, joita tiedän. Tontti on upealla paikalla ja koko paikka laitettu niin hyvällä maulla kuntoon, että ei voi kuin ihastella. Saimme nauttia ihan mielettömän herkullisen lounaan merellisessä ympäristössä ja ottaa vain rennosti. Unohdimme Joonaksen kanssa molemmat puhelimemme rantaan autoon ja se oli loppujen lopuksi todella hyvä juttu. Tulipahan ainakin keskitettyä vain ja ainoastaan olennaiseen ja oltua kunnolla läsnä koko ajan – parasta!

Huomenna palataankin sitten vähän hanakammin takaisin arkeen ja duunihommien pariin. Mitään oikeaa lomaahan itselläni ei tässä ole ollut, mutta heinäkuu on kyllä ihanasti ollut aika roimasti rennompaa aikaa normaaliin verrattuna. Viime päivien aikana on saanut kyllä hyvin latailtua akkuja ja nyt taas varmasti jaksaa painaa!

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana kesäinen viikonloppu!

 

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sänna 28 heinäkuun, 2019 at 9:57 pm

  Oi mistä tuo ihana mekko ja onko se pellavaa? 🙂

  • Reply Janni 29 heinäkuun, 2019 at 8:40 am

   Pellavan ja puuvillan sekoitus ☺️ ostettu Porvoon vanhan kaupungin torilta!

 • Reply ida ihana 29 heinäkuun, 2019 at 7:38 pm

  Ihania kuvia!<3 <3 Me oltiin juuri viime viikolla poikaystäväni kanssa Naantalissa käymässä, ja on se rannikko vaan niin upeaa. Täällä Helsingissäkin just merenläheisyys on niin paras juttu <3
  Mukavaa viikkoa ja kiitos postauksesta!
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

 • Leave a Reply