ARKEEN PALUU

1 elokuun, 2019

Tällä viikolla tapahtunut arkeen paluu on tuntunut jotenkin yllättävän hyvältä. Joonaksella alkoi duunit ja itsekin olen istunut päivät pitkälti läppärin ääressä normaaliin tapaan. Kuten sanottu, niin mitään kunnon lomaahan en itse tänä vuonna pitänytkään ja koko heinäkuu on tuntunut vähän siltä kuin olisi puoliksi ollut lomalla ja puoliksi roikkunut kuitenkin kiinni velvollisuuksissa. Tämä järjestely toimi muuten hyvin, mutta lähes koko heinäkuun jossain takaraivossani jyskytti huono omatunto siitä, että olisin voinut olla ahkerampikin ja painaa täysillä. Sisäistän kyllä varsin hyvin sen, että jokaiselle tekee hyvää ottaa välillä niin rennosti kuin olosuhteisiin nähden on mahdollista, mutta tuota huonoa omaatuntoa oli yllättävän vaikea karistaa. Toisaalta tämä koko ensimmäinen kesä yrittäjänä on aikaisempaan verrattuna tuntunut aivan luksukselta, kun olen voinut itse aikatauluttaa päiväni suurilta osin ja näin ollen kesästä on saanut nauttia ihan eri tavalla. Isossa kuvassa ei siis todellakaan ole pienintäkään aihetta valittaa, vaan nautin tästä elämäntilanteesta edelleen ihan täysillä!

Kuten sanottu, niin tällä viikolla on sitten tullut hoidettua monia rästiin jääneitä juttuja ja sen osalta fiilis on superhyvä. Tästä se arki lähtee taas rullaamaan!

mekko H&M // kengät Pavement // laukku DKNY

Mikä fiilis muilla arkeen palanneilla? 🙂

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply