TÄNÄ VIIKONLOPPUNA

4 elokuun, 2019

Tämä viikonloppu on ollut kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana, vaikka ei olla tosin tehty mitään kovin erikoista. Perjantaina kävimme ostamassa pitkään hankintalistallamme olleen pizzakiven ja testasimme sitä vielä samana iltana grillissä. Saimme heti ensimmäisellä kokeilulla aikaan parhaat kotitekoiset pizzat ikinä ja tuo viidentoista euron panostus pizzakiveen todella kannatti. Ohuista pizzapohjista tuli ihanan rapeita ja kaikki valitsemamme täytteetkin osuivat niin nappiin, että pakko kyllä tehdä pizzaa pian uudelleen!

Lauantaina lähdimme aamulla Kouvolaan Korian asuntomessuille. Valitettavasti emme kumpikaan kotona lähtiessämme tajunneet, että paikan päällä olisi ihan pirun viileä ilma. Siellä sitten tärisimme molemmat aivan liian kesäisissä vaatteissa ja kirosimme, ettemme olleet vaivautuneet tsekkaamaan säätiedotusta. Onneksi pääsimme kuitenkin vähän väliä messukohteisiin sisään lämmittelemään ja kaiken kaikkiaan reissu oli jäätävää keliä lukuunottamatta inspiroiva sekä onnistunut. Messujen jälkeen nappasimme vielä lähistöllä asuvan Joonaksen äidin mukaan ja kävimme yhdessä syömässä ennen kuin lähdimme ajelemaan takaisin kotia kohti. Loppuillaksi kyselinkin Instgramin puolella teiltä seuraajilta sarjavinkkejä ja päädyin aloittamaan monien suositteleman Rahapajan. Olin aikaisemmin ajattellut, ettei kyseinen sarja olisi minua varten, mutta vitsit se kyllä tempaisi mukaansa jo heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. En malta odottaa, että pääsen tänään illalla takaisin sen pariin!

Tänään sunnuntaina onkin tullut sitten tehtyä aika paljon työhommia; kuvattiin yhtä kampanjaa varten ja lisäksi olen hoitanut muitakin hommia alta pois, sillä suunnitelmissa olisi ensi viikolla viettää ainakin tiistaina vapaapäivää. Luvassa olisi vähän kotimaan matkailua päiväreissun muodossa Mathildaliin!

Kuvissa perjantain rento asu

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppu!

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply