PITKIEN AUTOMATKOJEN PELASTUS

8 elokuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: ABC ja Indieplace

ABC-mobiilisovellus on laajentunut entisestään ja nyt uutena ominaisuutena voit tilata ABC-aseman ravintolasta ruoat valmiiksi niin, että ne odottavat sinua ja matkaseuralaisiasi valmiina ravintolassa, kun saavutte paikalle. Pidemmällä ajomatkalla ei näin ollen tarvitse kuluttaa turhaa aikaa ruokalistojen pläräilyyn saatika jonottamiseen tai ruokien valmistumisen odotteluun, kun kaiken voi hoitaa jo etukäteen ABC-mobiilisovelluksella. Jo tässä meidän kahden aikuisen taloudessakin pitkät automatkat aiheuttavat aina sen verran stressiä, että kaikki matkantekoa helpottavat ja aikaa säästävät oljenkorret tulee kyllä testattua ilomielin. Voin vain kuvitella, että millaista säätöä pidemmät automatkat aiheuttavat lapsiperheissä, kun sekä lasten, että vanhempien kärsivällisyys on koetuksella. Nälkäkiukku yhdistettynä jo muutenkin hermoja koettelevaan matkantekoon kuulostaa aika tuhoisalta kombinaatiolta, mutta ABC-mobiilisovellus auttaa tässä kyllä tehokkaasti. Ensin saadaan matkalla yhteistä tekemistä ruokien tilauksen merkeissä ja sitten päästään valmiiseen pöytään ABC-asemalla – mahtavaa!

Me pääsimme tässä taannoin testaamaan palvelua ja tässä meidän kokemus:

ABC-mobiilisovelluksen asennettuasi sinun täytyy tunnistautua (esim. pankkitunnuksilla) käyttäjäksi ja tämän jälkeen myös S-bonukset kertyvät automaattisesti sovelluksen kautta tekemistäsi ostoista. Sen jälkeen sovellukseen aktivoidaan oma pankkikortti ja sitten sovellus onkin jo valmiina toimintaan. Voit tsekata sovelluksesta päivän noutopöydän valikoiman ja painamalla ”aloita mobiilitilaus” avautuu koko ravintolan menu silmiesi eteen. Olin itseasiassa yllättynyt valikoiman monipuolisuudesta – salaatteja, burgereita, lastenannoksia, kalaa, pihvejä, kanaa ja myös pizzoja sekä vegeannoksia. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme valitsemaan tilauksellemme kaksi erilaista salaattia, jonka jälkeen sovelluksesta sai määritellä ajan, jolloin haluaa annosten olevan valmiina. Lisäksi voit valita, että haluatko astella valmiiseen pöytään vai nappaatko valmiit annokset kassalta mukaan. Me päädyimme jälkimmäiseen vaihtoehtoon, sillä ilma oli kaunis ja tiesimme aivan aseman vieressä sijaitsevasta levähdyspaikasta. Tilaus sujui todella vaivattomasti ja maksu suoritettiin myös sovelluksen kautta – kätevää!

ABC-asemalle saavuttuamme annoksemme odottivat sovitusti valmiina kassalla ja pysähdyksemme kesti juomamukien täyttöjen kera varmaan korkeintaan kaksi minuuttia. Nappasimme sapuskat mukaan ja suuntasimme lähellä sijaitsevalle levähdyspaikalle, sillä ulkona syöminen houkutteli. Itse olin valinnut caesarsalaatin ja Joonas otti maalaiskanasalaatin – molemmat annokset olivat hyviä ja sopivan kevyitä, joka on hyvä juttu ainakin silloin jo ajomatkaa on vielä rutkasti jäljellä!

Meidän kokemuksemme tästä ruoan ennakkoon tilaamisesta olivat siis todella positiiviset ja homma toimi juuri niin kuin pitikin.  Ainakin meillä tuppaavat aina lähdöt hieman venymään ja tämä ruoan ennakkotilaus onkin loistava palvelu myös silloin, kun aika on kortilla ja pysähdys pitäisi tapahtua mahdollisimman sutjakkaasti. Suosittelisin tätä palvelua lämmöllä kaikille, jotka reissaavat autolla pidempää matkaa ja haluavat suoriutua mahdollisimman tehokkaasti – aikaa sekä reissukokoonpanon hermoja säästäen. Aivan erityisen hyödylliseksi kokisin tämän lapsiperheille sekä muille isommalla porukalla matkustaville. ABC-ravintolan valikoimasta varmasti jokainen löytää itselleen syötävää ja stoppi saadaan suoritettua helposti sekä nopeasti. Samalla sovelluksellahan pystyy maksamaan etukäteen myös muun muassa tankkaukset sekä autonpesupalvelut ja S-bonukset kertyvät näistäkin automaattisesti!

Oletteko te kokeilleet vielä ABC-mobiilisovellusta?

Koetteko, että tällaisesta ruokien ennakkotilauspalvelusta voisi olla hyötyä omilla automatkoillanne?

ABC-mobiilisovelluksen käyttöön ja palveluihin voitte tutustua tarkemmin TÄÄLLÄ!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply