KYLMÄ VAI KUUMA

13 elokuun, 2019

En varmasti ole ainoa, joka on viime päivinä potenut hankaluuksia pukeutumisen suhteen. Tuntuu kuin ulkona olisi kylmä ja kuuma samaan aikaan. Liian vähissä vaatteissa iho on sekunneissa kananlihalla, mutta heti auringon tultua esiin meinaa läkähtyä neuleessa ja farkuissa. Tänään mentiin kuvissa näkyvällä melko kesäisellä setillä, jossa tuli kyllä vilu heti auringon vetäytyessä pilveen ja takki olisi kyllä pitänyt olla mukana!

Mun puolesta nämä tällaiset lämpimämmät säät saisivat kyllä jatkua mahdollisimman pitkään, sillä syksy tulee sieltä kyllä varmasti ennemmin tai myöhemmin ja kylmä kausi tuntuu mielestäni aina yhtä raastavan pitkältä. Eli niin kauan, kun pärjää paljailla säärillä ja kevyemmillä varusteilla, niin siitä on vielä otettava ilo irti. Talvivaatteita saadaan kyllä käyttää pian ihan kyllästymiseen asti!

Oletteko samaa mieltä kanssani vai odotteletteko jo malttamattomana syksyisempiä kelejä ja paksuimpien vaatteiden ottamista käyttöön?

Kuvat: Xenia-Andersson Sutton

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Milla 15 elokuun, 2019 at 1:39 pm

  Toi on muuten niin totta, aamuisin lähden töihin pyörällä nyt vielä kun voi polkea ja iltapäivällä kun pääsee kotiin niin aina on liikaa päällä..aamulla kylmä, iltapäivällä kuuma 😀 onneksi oon nyt ottanut kevyempiä vaatteita mukaan ettei ihan läkähdy kotimatkalla.
  Toisaalta odottelen jo syksyä, kun lehdet putoilee ja ruska alkaa.
  Ja saa vetää paksumman takin päälle 🙂
  Innokkaana en todellakaan odota talvea, kun saa pimeässä aamulla aikaisin putsaa auton ja ehkä raappaa että pääsee lähtemään töihin .. 🙁
  Toisaalta olen alkanut miettimään julkisten käyttöä, etenkin talvi aamuisin. Voisi päästä ehkä helpommalla.

  • Reply Janni 15 elokuun, 2019 at 7:55 pm

   Joo mulla on vähän sama, että syksy on vielä tosi jees, mutta en toivo sen tulevan liian nopeasti, sillä sitä seuraa sitten melko pian talvi 😀 Ja en ole kyllä talvi-ihmisiä sitten ollenkaan. Syksyn ruska on kyllä ihan mielettömän kaunis ja toisaalta itsekin jo sitä hieman odottelen! Tosiaan vaihtovaatteet ovat varmasti näillä keleillä erittäin järkevä idea, kun aamuisin tuppaa tosiaankin olemaan jo melko kylmä, mutta päivällä sitten saatetaan mennä jopa helposti yli 20 lämpöasteen! Kiitos kommentista ja ihanaa loppukesää sekä alkavaa syksyä sinne! <3

  Leave a Reply