TYYLI-INSPISTÄ SYKSYYN

14 elokuun, 2019

Selailin pitkästä aikaa Pinterestiä alkuviikosta etsiessäni vähän pukeutumisinspistä tulevaan kauteen. Silmieni eteen osui toinen toistaan kivempia tyylejä ja niiden ansiosta, tuloillaan oleva syksy alkoikin tuntua astetta mukavammalta ajatukselta. Rakastan pipoja, isoja neuleita ja kaikkia ihania teddytakkeja, joita on varmasti aikaisemminkin nähty täällä blogin puolella ihan riittämiin. Viime talvena menin monen muun tavoin ihastumaan pitkästä aikaa myös ruskean sekä beigen lämpimiin sävyihin ja ne näyttävät kyllä omaan silmääni edelleen todella hyvältä. Myös vakosametti, rennot hupparit ja tietynlainen ”effortless” -tyyli inspiroivat tällä hetkellä todella kovasti!

Laitoin nyt teillekin postauksen muodossa muutamia omiin Pinterest-tauluihini tallennettuja tyylejä, jospa joku muukin saisi näistä ideoita tulevaan sesonkiin!

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply