30V SYNTTÄRIT

19 elokuun, 2019

Eilen vietettiin mun 30v synttäreitä pienellä porukalla täällä meillä kotona juhlabrunssin merkeissä. Jossain vaiheessa olin  suunnitellut pitäväni kunnon isot synttäribileet, mutta jotenkin se ajatus ei loppujen lopulta sitten kuitenkaan houkutellut. Mä olen superkova stressaamaan tällaisista pienemmistäkin järjestelyistä ja pelkkä ajatuskin isojen pippaloiden järjestämisestä saa jo stressikäyräni hipomaan pilviä. Mä rakastan juhlia ja mielelläni autan muita juhlien valmisteluissa, mutta jotenkin nämä omat juhlat ovat olleet lähes kautta aikojen mulle hieman hankalia. Leijona horoskoopilleni hyvin epätyyppilliseen tapaan en voi sanoa nauttivani huomion keskipisteenä olemisesta ja ehkä siksi nämä omat juhlat ovat minulle vähän hankalia. Tämä brunssin järjestäminen pienemmälle porukalle oli siis äärimmäisen hyvä idea, vaikka myönnettäköön, että sain jo näistäkin pienistä kemuista pienen stressin nostettua itselleni pintaan (ihan turhaan).

Kaikki meni eilen tosi ihanasti ja vietettiin rento päivä ystävien kanssa. Joonas oli jälleen kerran päävastuussa safkoista ja itse tein tarjolle omaa bravuuriani; pavlovaa. Sääkin oli meidän puolella ja oli ihanaa, kun saimme suurimmaksi osaksi istuskella ulkona terassilla. Paikalla oli tosiaan kaikki paikalle päässeet lähimmät ystäväni ja mikä parasta: myös porukan uusin kahden viikon ikäinen tulokaskin pääsi mukaan elämänsä ensimmäisiin pirskeisiin! ♥

Nyt olen tehnyt tässä aamun duunihommia kotona, mutta kohta pakkaan kamat kasaan ja suuntaan mökkimaisemaan. Pari etäpäivää mökillä kuulostaa melko täydelliseltä tähän väliin!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annukka 19 elokuun, 2019 at 2:29 pm

    Ihanan näköiset tarjoilut! Synttärionnea 🙂

    • Reply Janni 19 elokuun, 2019 at 9:50 pm

      Kiiitos paljon! ☺️

    Leave a Reply