LOPPUKESÄN PERINTEINEN MÖKKIREISSU

21 elokuun, 2019

Mä palasin eilen myöhään illalla kotiin kahden päivän mökkireissulta. Olemme jo useampana vuotena olleet Saran mökillä näin loppukesästä samalla kokoonpanolla ja tämä ajankohta on mielestäni aivan ihana. Tuntuu vielä melkein kesältä, mutta illat ovat jo pilkkopimeitä ja ruska alkaa hitaasti värittää luontoa. Oli ihanaa saunoa, pulahtaa naku-uinnilla ja syödä ulkopöydän äärellä villapaidat päällä. Paistettiin muurikkalettuja myöhään illalla pimeässä tulen sekä puhelimen taskulampun valossa. Letut nautiskellimme myöhemmin hillon ja kermavaahdon kera saunan eteisessä samalla Love Islandin ekaa jaksoa tietokoneen ruudulta kynttilän valossa vahdaten. Ystävämme Lauran yksivuotias tytär oli mökillä mukana ja toi kyllä mahtavan lisän porukkaan. Pikkuinen hauskuutti meitä minkä kerkesi ja oli reippaasti mukana kaikissa tekemisissä; kävelimme metsässä, poimimme mustikoita, keinuimme riippumatolla, pelasimme pihapelejä ja söimme grilliherkkuja – niin ihana ja iloinen lapsi!

Kiitos ihanasta pienestä irtiotosta ystävät! ♥

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply