KUUKAUSI VAALEAMMILLA HIUKSILLA

22 elokuun, 2019

Täytyy sanoa, että olen viihtynyt yllättävän hyvin tässä vaaleammassa tukassa, vaikka etukäteen hieman jännittikin. Monivärinen sävy on sen verran luonnollinen, että oma tyvikasvuni ei näytä lainkaan pahalta, vaan itseasiassa sekoittuu aika kivasti sinne joukkoon. Jotenkin pelkäsin vaaleamman hiusvärin vanhentavan kokonaislookiani ja sitä se ehkä hieman tekeekin, mutta ei kyllä haittaa tippaakaan. Tavoitteena olisi tämän vaaleamman hiusvärin myötä päästä pois jatkuvasta värjäyskierteestä ja ainakin näin alkuun näyttää melko lupaavasti siltä, että se todella olisi mahdollista. Jatkossa voisi laittaa vielä hieman lisää vaaleita raitoja ja sitten aina vain kevyesti sävytellä pituuksia sekä kotona, että kampaajalla. Nyt on tosiaan reilu kuukausi takana tällä vaalemmalla värillä ja kuten sanottu, niin olen tyytyväinen!

farkkutakki Vintage Levis // t-paita Uniqlo // hame Cubus // kengät Converse

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply