VIIKONLOPUN KUULUMISET

25 elokuun, 2019

Onpa ollut kerrassaan rento viikonloppu. Perjantaina tosin juhlimme pikkusiskoni polttareita Kotkassa ja päivä oli täynnä tohinaa sekä ohjelmaa, mutta muu viikonloppu on kulunut rauhallisissa tunnelmissa. Olemme odottaneet yli kuukauden päivät kuin kuuta nousevaa, että saisimme tilaamamme uuden sängyn vihdoinkin kotiin ja lauantaina odotuksemme vihdoin palkittiin. Saimme silloin myytyä oman sänkymme heti, kun uusi tilattiin ja siitä syystä olemme nukkuneet vierassängyssämme nyt reilun kuukauden. Voitte kuvitella, miten ihanaa oli eilen illalla painaa pää tyynyyn uudessa muhkeassa leveässä sängyssä ja puhtaiden pellavalakanoiden seassa. Päädyimme sänkykaupoilla silloin Jensenin moottoroituun jenkkisänkyyn ja ollaan kumpikin valintaan ihan todella tyytyväisiä. Kirjoittelen tälläkin hetkellä tätä postausta sängystä käsin, kun tässä saa moottoroidun pohjan ansiosta ihan mielettömän hyvän asennon. Jos rehellisiä ollaan niin vähän jo odotan, että nukkumaanmenoaika taas koittaa ja alkaa toinen yö uudessa pedissä!

Muuten viikonloppu on sisältänyt ulkoilua tuolla upeassa loppukesän lämmössä, monta jaksoa Rahapajaa Netflixistä, hyvää ruokaa ja vähän töiden tekoakin. Huomenna otamme ystäväni kanssa suunnan kohti Mathildedalia ja teemme pienen päiväreissun paikkaan tutustuen. Meidän piti toteuttaa tämä jo aikaisemmin, mutta huonon kelin vuoksi reissu silloin peruuntui. Nyt huomiselle on luvassa melkeinpä hellelukemia – ihan täydellistä!

Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply