MIELI JO SYKSYSSÄ

28 elokuun, 2019

Ihan uskomatonta, että kohta vaihtuu syyskuun puolelle ja tänäänkin päästiin taas jopa hellelukemiin. Jotenkin hassua, kun alkukesästä tällaisilla keleillä minua ei saa pidettyä sisällä lähes ollenkaan, mutta tänäänkin olen istunut lähes tulkoon koko päivän koneen ääressä neljän seinän sisällä. Itseäni ihan huvitti aamulla, kun laitoin jopa sälekaihtimet kiinni auringon paistaessa sisään mielestäni liiankin voimakkaasti – hah. Toisaalta kyllä nautin ihan valtavasti, kun voi vielä käydä lenkeillä shortseissa ja t-paidassa sekä syödä lounasta ulkona terassilla, mutta jotenkin sitä vain automaattisesti mieli alkaa jo vaihtaa ajatuksia syksyyn. Oletteko huomanneet samaa?

farkkutakki Levi’s // mekko Asos // kengät Vagabond

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma 29 elokuun, 2019 at 4:21 am

    Mä rakastan syksyä ja odotan jo että pääsee polttamaan kynttilöitä ja fiilistelemään pimeitä aamuja.. Sulla on tosi ihana asu, miten oot aina niin tyylikäs?! 😀

    • Reply Janni 29 elokuun, 2019 at 3:28 pm

      No toisaalta mäkin odotan ja tykkään, mutta sitten taas mietin, että niitä kynttilöitä kerkeää kyllä poltella ihan riittämiin syksyn ja talven aikana ja nyt pitäisi vielä nautiskella kesästä, kun siihen on mahdollisuus. Ja hah kiitoksia <3 , mutta en mä kyllä aina ole 😀 Sattuneesta syystä vain näitä tällaisia kivempia asuja tulee kuvailtua. Tosi paljon kuljen myös ihan älyttömän rennoissa vaatteissa ja niitäkin toki täällä joskus näkynyt! 🙂

    Leave a Reply