SYYSMUODIN SUOSIKKIVÄRIT

8 syyskuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö Sokoksen ja Indieplacen kanssa.

Joku saattaa ehkä muistaakin, että toteutin alkuvuodesta kevään muotia käsittelevän postauksen yhteistyössä Sokoksen kanssa. Hommaa oli silloinkin äärimmäisen hauska toteuttaa ja oli mahtavaa päästä uuden sesongin korvilla fiilistelemään ja tutustumaan tulevan kauden trendeihin. Ilokseni yhteistyöni Sokoksen kanssa jatkuu nyt myös tänä syksynä ja pääsin tutustumaan Sokoksen valikoimista löytyvien brändien ihaniin syysmallistoihin. Syksyn postauksen teemaksi valikoitui yksinkertaisesti kauniit syksyn värit ja tämä oli itselleni todella mieluinen aihe. Rakastan syksyisiä murrettuja sävyjä ja Sokokselta löytyikin paljon ihania teemaan sopivia tuotteita. Koko Sokoksen syksyn muodin pääteemana on Syksyn sävyt oikeaan elämään, jonka sanoma mielestäni kuvaa Sokoksen valikoimaa osuvasti siinä mielessä, että Sokokselta löytyy vaatteita todella monipuolisesti ja tuotevalikoima soveltuu loistavasti erilaisiin oikean elämän tarpeisiin!

Sokos panostaa valtavasti hyvään ja asiantuntevaan asiakaspalveluun, minkä sain ehdottomasti kokea myös itse, kun hain Helsingin tavaratalosta näitä vaatteita kuvauksia varten. Lisäksi Sokoksen valttikorttina on pukeutumisneuvonta, jonne voit varata ajan etukäteen netistä tai sitten vaihtoehtoisesti voit vain vetäistä myyjää hihasta sekä kertoa tarpeistasi!

Tarkoituksena oli siis teemaa noudattaen valita Sokoksen valikoimasta syksyisiä asukokonaisuuksia, joten lähdetäänpä tsekkaamaan, että millaisia settejä sain kasaan!

bleiseri YAS // neule Pieces // hame Noisy May // maiharit Vagabond

1. Ensimmäinen asu rakentui tuon pehmoisen murretun oranssin sävyisen pooloneuleen ympärille. Sama väri toistuu bleiserin ruutukuosissa ja halkiolla varustettu mustaa paksua trikoota oleva hame sopi loistavasti neuleen kanssa. Tähän asuun olisi hyvin voinut yhdistää myös tennarit, mutta päätin valita tähän ehkä vielä enemmän syksyyn sopivan vaihtoehdon: nahkaiset maiharit!

neule ja culottes-housut R-Collection // laukku Marimekko // kengät Vans

2. Toisen asun teemaksi muodostui hieman vahingossa kotimaisuus. Kaikki asussa olevat tuotteet ovat kenkiä lukuun ottamatta suomalaista muotia ja setti koostuikin alunperin tuon äärimmäisen herkullisen värisen muhkean villaneuleen ympärille. Neule sai parikseen vakosamettiset mustat culottes-housut, Marimekon syksyn malliston nahkalaukun sekä Vansin tennarit.

bleiseri ja housut YAS // kengät Vans

3. Kolmannessa asussa näkyykin sama bleiseri kuin ensimmäisessä setissä, mutta tällä kertaa yhdistettynä samaa kuosia oleviin housuihin. Yhdistin housupukuun tennarit, jotta kokonaisuussa säilytettiin kuitenkin omaan tyyliini sopiva rento fiilis. Tämä ruudullinen setti on myös istuvuutensa sekä materiaaliensa puolesta todella mukava päällä!

collegepaita R-Collection // hame Noisy May // kengät Vans // laukku Markberg

4. Neljäs asukokonaisuus edustaa itselleni todella ominaista rentoa linjaa. Rakastuin palavasti R-collectionin sinapinkeltaiseen collegeen ja alaosana tässä on sama hame kuin ensimmäisenä esitellyssä asussa. Ihastuin tähän rentoon halkiolla varustettuun hameeseen itseasiassa niin paljon, että päätin lopulta lunastaa sen itselleni. Rennon setin viimeistelivät Markbergin nahkalaukku ja Vansin tennarit!

Sokoksella vietetään muotiviikkoja nyt syksyllä 9.9. – 6.10. ja tuona aikana Sokoksilla on luvassa paljon etuja sekä ideoita ja inspiraatiota syksyn pukeutumiseen. Sokoksen muotiviikot huipentuvat lauantaina 14.9. Tampereen Sokoksella järjestettävän muotinäytöksen muodossa, jossa lavalla nähdään keväällä tapahtumaan rekrytyt ”tavismallit”. Muotinäytös streemataan kyseisenä päivänä myös muihin Sokoksiin sekä Sokoksen Facebookiin. Muotinäytöksen lisäksi kaikissa tavarataloissa on muutakin häppeninkiä tuolloin lauantaina 14.9.

Etuna kaikilta Sokoksilta saa 9 – 15.9. kaikista bleisereistä, paidoista ja neuleista -20% alennuksen!

Mikä näistä kokoamistani asuista oli teidän suosikkinne?

Omaksi lemppariksi taitaa nousta tuo asu nro.2, koska tykkäsin niin paljon tuosta keltaisesta muhkeasta neuleesta!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nina H. 8 syyskuun, 2019 at 6:38 pm

  Kakkonen ehdottomasti! Itselleni ei tuo keltainen väri sovi, mutta sinun päälläsi näyttää tosi hyvältä!!

  • Reply Janni 8 syyskuun, 2019 at 9:36 pm

   Voi kiitos paljon! Mä tykkään hurjasti keltaisesta vaatteissa 🙂 Etenkin tuollaisesta syksyisestä sävystä!

 • Reply tiiku 9 syyskuun, 2019 at 10:03 am

  Neljäs asu on mun suosikki, college ja vyölaukku tekee tosta istuvasta hameesta huolimatta asusta ihanan rennon 😍Tosin R-Collectionin neule on myös aivan ihana!

  • Reply Janni 9 syyskuun, 2019 at 10:44 am

   Voi kiitos <3 Ihanaa, että kommentoit. Itse ihastuin tosiaan niin paljon tuohon hameeseen, että ostin sen itselleni omaksi!

  Leave a Reply