TAHMEA PÄIVÄ

10 syyskuun, 2019

Tänään on kyllä ollut pitkästä aikaa vähän surkuhupaisa päivä. Mitään suurempia onnettomuuksia ei siis todellakaan ole tapahtunut, mutta monta pientä ärsyttävää juttua, jotka tuntuvat varjostaneen ihan koko päivää. Vielä kun samaa syssyyn iskee huono hius- sekä naamapäivä samaan aikaan, niin surkean päivän ainekset alkavat olla kasassa. Veikkaan, että viime yön todella kehnoiksi jääneissä yöunissa piilee syy tahmealle päivän kululle, sillä heräilin yön aikana erinäisistä syistä varmasti lähemmäs kymmenen kertaa. Nyt ajattelin ottaa hetken aikaa rennosti tässä kotona ja lähteä sen jälkeen lenkille, jospa raitis ilma ja ajatuksien tuulettaminen tekisivät tehtävänsä!

Kuvissa tämän päivän asu, joka ei sekään mennyt todellakaan putkeen. Olisin voinut tsekata säätiedotusta hieman tarkemmin, niin olisin tajunnut että poolokauluksinen merinovillamekko ja nahkatakki olivat aivan liikaa tämän päivän säähän. Tyhmyydestä sakotetaan ja tallustin aivan hikisenä ympäri kaupunkia ja painuin kotiin tullessani viileään suihkuun hieman freesimmän olon toivossa!

nahkarotsi Second hand // mekko Nanso // kengät Adidas

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply