PERJANTAIN TEHTÄVÄLISTA

13 syyskuun, 2019

Tämä perjantai on vierähtänyt oikeastaan ihan kokonaisuudessaan kotitoimistolla. To do-listalla on ollut niin laskutusta kuin laskujen maksuakin, kampanjakuvien editointia ja sähköpostien läpikahlaamista. Samalla kerkesin myös laittaa kotiakin vähän kuntoon viikonloppua ajatellen, sillä mielestäni on mielettömän ihanaa viikon päätteeksi rentoutua siistissä kodissa. Minun on vaikeaa pysähtyä ja ottaa rennosti, jos ympärilläni vallitsee kaaos. Ei tosin sillä, että kotimme lähes ikinä olisikaan aivan hujan hajan, mutta ainakin oma mielenrauhani ja kodin siisteys kulkevat hyvin pitkälti käsi kädessä.

Olen tällä viikolla myös raivannut vaatehuonetta pitkästä aikaa vähän isommalla kädellä ja sainkin karsittua sen sisältöä suhteellisen reippaasti. Päätin tällä kertaa viedä nuo itselleni tarpeettomat vaatteet ihan vain suoraan hyväntekeväisyyteen, sillä sen vaihtoehdon helppous houkutteli. Oli myös virkistävää saada ylimääräinen tavara kertaheitolla pois nurkista pyörimästä ja toivon hartaasti, että ne onnistuvat vielä ilahduttamaan mahdollisia uusia omistajiaan!

Asu on peräisin alkuviikolta ja siinä näkyy melko selkeästi tämän kauden omat suosikkivärini: lämmin ruskea ja beige. Samaa linjaa tosin noudatettiin muistaakseni jo koko viime syksy sekä talvi, mutta nyt innostus noihin lämpimiin sävyihin on vain yltynyt. En tosin ole edelleenkään ihan varma, että toimiiko tällainen ihan kokoruskea asu parhaalla mahdollisella tavalla, mutta mitä mieltä te olette?

neule Arket // housut Gina Tricot // laukku Louis Vuitton // kengät Adidas

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply