SYKSYN FIILISTELYÄ

15 syyskuun, 2019

Tämä viikonloppu on jälleen kerran kulunut kivojen juttujen parissa rauhallisissa tunnelmissa. Lauantain söimme kotona vähän spesiaalimman aamiaisen ja sen jälkeen suuntasimme Joonaksen kanssa Habitare-messuille. En ollut itse käynyt Habitaressa muutamaan vuoteen ja tykkäsin messuista todella paljon. Olin huomaavinani, että siellä olisi tänä vuonna keskitytty vielä aikaisempaa enemmän rakentamisen ja remontoimisen ohella myös sisustuspuoleen. Messukeskuksesta löytyi monia ihania tuttuja sisustusbrändejä sekä paljon myös uusia tuttavuuksia. Kaiken kaikkiaan messuista jäi todella inspiroitunut fiilis ja pari pientä ostostakin tarttui mukaan!

Muuten viikonloppu on mennyt hyvin pitkälti kotioloissa syksyä fiilistellen. On tullut poltettua kynttilöitä melko urakalla ja eilen Joonas kokkaili syysteeman mukaisesti ihan mielettömän hyvää kanttarellikastiketta, jota syötiin perunamuusin ja punajuurten kera – nam. Onneksemme samaa ruokaa riitti vielä tällekin päivälle, sillä se oli ihan tolkuttoman hyvää. Nyt Joonaksella on tuolla parhaillaan käynnissä saunan kiuaskivien vaihtoprojekti, joka osoittautuikin hieman luultua työläämmäksi ja itse olen sen sijaan tehnyt hommia tässä koneen äärellä!

Pipokausi tuli korkattua tänään syyskuun puolessa välissä tuolla kostean koleassa syyskelissä. Epäilin tosin kotoa lähtiessä, että olisiko se vähän liiottelua, mutta ei kyllä todellakaan ollut. Olen varmasti moneen otteeseen aikaisemminkin maininnut, että pipot ovat ehdottomasti lempiasusteeni ja meidän eteisen kaapeista löytyy varsinainen pipoarsenaali. Pipoa parempaa huonon hiuspäivän pelastajaa on ei varmasti ole olemassakaan!

Pipo ja takki H&M // villamekko Wood Wood // kengät Timberland

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu. ♥

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply