TOINEN MAHDOLLISUUS

16 syyskuun, 2019

Pakko kertoa, että iskin silmäni jo viime viikon alkupuolella kuvissa näkyvään H&M:n uuden Conscious-malliston takkiin. Olin hakemassa H&M:ltä täydennystä sukkavarastoon, mutta sen lisäksi päädyin myös sovituskoppiin kyseisen rotsin kanssa. Jostain syystä en ensimmäisellä kerralla ollut vakuuttunut ja arvelen sen johtuvan siitä, että sovitin takkia pelkän ohuen t-paidan päälle. Takki näytti jotenkin laatikkomaiselta ylläni ja tuntui kuin hukkuisin sen sisälle. Palautin takin rekille, mutta jotenkin se jäi kuitenkin kaivelemaan mieleeni. Seuraavina päivinä näin lukuisan määrän mainoksia tästä uudesta mallistosta ja päätin lopulta antaa rotsille toisen mahdollisuuden. Tällä kertaa sovitin sitä muhkean neuleen kanssa ja vitsit, sehän näytti päälläni superkivalta. Kyseinen takki on malliltaan sen verran väljä, että alle mahtuu lämmikettä vaikka millä mitalla ja uskon sen tulevan todella ahkeraan sekä pitkäaikaiseen käyttöön!

takki ja neule H&M // housut Only // kengät Timberland

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply