SUOSITTU RUUTUTAKKI

24 syyskuun, 2019

Tuo H&M:ltä ostamani ruututakki on tainnut olla päälläni ihan päivittäin sen ostamisesta lähtien, enkä todellakaan ole ainoa, joka kyseiseen takkiin on ihastunut. Se on tullut vastaan jo niin monella tutulla ja onnistuin bongaamaan tänäänkin kaupungilla kyseisen rotsin itseni lisäksi parin muunkin ihmisen päällä. En toisaalta ihmettele yhtään, että tähän on niin moni muukin tarttunut!

Tänään vietimme yhteistä toimistopäivää ystäväni Terhin kanssa Helsingissä parinkin eri kahvilan sohvia kuluttaen ja mikä koomisinta, niin tietenkin myös Terhillä oli tämä samainen ruututakki yllään – haha. Tämä päivä oli kivaa vaihtelua kotoa käsin työskentelyyn ja olen monesti jo aikaisemminkin miettinyt, että pitäisi useammin järjestää tällaisia yhteisiä ”toimistopäiviä” niiden ystävien kanssa, jotka myös työskentelevät/opiskelevat pääosin kotoa käsin. On huippua, kun vastapäätä istuu joku, jolta voi tarvittaessa kysyä mielipidettä ja käydä yhdessä lounastauolla. Itselläni oli ainakin tänään melko tehokas päivä ja kerkesimme samalla vaihtaa kuulumisiakin Terhin kanssa – win-win!

takki H&M // neulemmekko Wood Wood // kengät Timberland // laukku Louis Vuitton

 

– Janni

5 Comments

 • Reply Terhi 24 syyskuun, 2019 at 6:48 pm

  Ihana sinä, kiitos päivästä 💛

  • Reply Janni 25 syyskuun, 2019 at 10:45 am

   Kiiitos itsellesi ihana. <3

 • Reply Annamaa 29 syyskuun, 2019 at 2:15 pm

  Hei mikä koko sulla on tosta takista?

  • Reply Janni 29 syyskuun, 2019 at 2:22 pm

   Se pienempi eli S/M ja on silti melko iso! 🙂

 • Reply Elina 3 marraskuun, 2021 at 11:15 am

  Mistähän tuon takin voisi vielä saada? Tuo on niin kaunis! Onkohan kellään myynnissä esim. teistä bloggaajista, jos teillä on monella tuo.?

 • Leave a Reply