KAUNIITA KADUNKULMIA

29 syyskuun, 2019

Ei vitsit miten fiiliksissä olenkaan ollut, kun luonnossa voi koko ajan huomata enemmän ja enemmän ruskan kauniita sävyjä. Porvoon vanha kaupunkikin herää taas ihan uudella lailla eloon näissä syksyn väreissä ja katujen kulmat näyttävät toinen toistaan kuvauksellisemmilta. Nyt täytyy kyllä tulevina viikkoina ottaa vielä kaikki irti tästä väriloistosta, sillä ei mene aikaakaan, kun puut ovat paljaina.

Tämä viikonloppu on kulunut ystäviä treffaillessa ja sama meininki jatkuu vielä tänäänkin – ihanaa. Lisäksi olisi suunnitelmissa käydä illemmalla heittämässä lenkki tuolla raikkaassa syyskelissä sekä väsäillä kotona jotain herkullista sapuskaa sunnuntain kunniaksi!

takki Pull & Bear // neule ja housut H&M (ikivanhoja) // kengät Timberland // pipo Weekday

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

– Janni

2 Comments

 • Reply ida ihana 30 syyskuun, 2019 at 8:16 pm

  Ihania syyskuvia!!:) <3 Tänä syksynä ovat kyllä meitä säät hellineet niin, että olen taas muistanut, miksi syksy on ollut lempivuodenaikani 🙂
  Ihanaa alkanutta viikkoa! <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 1 lokakuun, 2019 at 11:22 am

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin ja kiitos kommentistasi! Syksy on kyllä upea <3

  Leave a Reply