3 ASIAA

1 lokakuun, 2019

3 asiaa, joita pelkään…

Että jollekin läheiselleni tapahtuu jotain kamalaa.

Oman terveyteni menettämistä.

Joskus (harvemmin nykyään) yksin kotona olemista yöllä. Muutamia kertoja olen käynyt läpi koko kämpän saunaa myöten ja varmistanut, ettei missään lymyile kutsumattomia vieraita.

3 asiaa, joista pidän…

Siitä, että minulla on ollut jo tähän mennessä mahdollisuus matkustaa melko paljon ja nähdä maailmaa. Matkustaminen ja uusiin paikkoihin tutustuminen tulee varmasti olemaan yksi lempiasioistani aina.

Hyvästä ruoasta ja viinistä – näiden kahden äärellä voisin fiilistellä varmasti loputtomiin.

Omasta kodistamme, joka on turvallinen rentoutumispaikka kaiken muun menon keskellä. Olemme viihtyneet myös nykyisellä asuinalueellamme jo kohta neljän vuoden ajan loistavasti. Täältä ei tekisi mieli lähteä mihinkään!

3 asiaa, joista en pidä…

Negatiivisesta ja pessimistisestä ajattelumallista, joka lannistaa myös kaikki ympärillä olevat.

Teennäisyydestä ja pinnallisuudesta ihmissuhteissa. Itse arvostan hurjasti omassa lähipiirissäni niitä tyyppejä, jotka ovat aidosti läsnä tapahtuipa mitä hyvänsä ja toivovat aina toisen parasta.

Pelien pelaamisesta – oikeastaan sanan missään merkityksessä.

3 asiaa, jotka osaan…

Valokuvata sekä editoida kuvia ja nuo kaksi edellä mainittua ovatkin lempityötehtäviäni.

Myötäelää minulle tärkeiden ihmisten elämän käänteissä sekä iloita täysillä myös muiden onnesta sekä onnistumisista.

Pysyä positiivisena ja löytää toimivia ratkaisuja silloin, kun jokin tilanne mutkistuu ja alkaa näyttää epätoivoiselta. Yleensä huumori on näissä tilanteissa myös aivan loistava työkalu!

3 asiaa, jotka haluaisin osata…

Olla edes hieman järjestelmällisempi ja omaksua helpommin uusia rutiineja, joista saattaisi olla itselleni apua.

Lumilautailla paremmin. Uskaltauduin laudan päälle viime talvena ensimmäistä kertaa lähes viiteentoista vuoteen ja innostuin ihan hurjasti. Niin superhauskaa ja koukuttavaa hommaa!

Puhua paremmin kieliä. Osaan suomenkielen lisäksi ainoastaan englantia joten kuten, mutta senkin puhumisessa olen melko epävarma ja arka varsinkin aina silloin, jos sen käyttämisessä on ollut pidempi tauko.

3 asiaa, joihin olen koukussa…

Kaiken maailman reality-sarjoihin, joita en ennen katsonut ollenkaan. Tällä hetkellä tulee seurattua Love Island, Ensitreffit alttarilla ja Selviytyjät.

Kevyt itseruskettava kasvoilla. Iho vain näyttää niin paljon paremmalta pienen päivetyksen kera, että minulla on joku kevyt itseruskettava käytössä lähes vuoden ympäri. Tällä hetkellä suosikkini on Lumenen itseruskettavat tipat, jotka sekoitetaan kosteusvoiteen joukkoon.

Lenkkeily. Olen onnistunut luomaan reippaista kävelylenkeistä melkeinpä joka päiväisen rutiinin ja vitsit, että päivittäinen annos raitista ilmaa voikin tehdä hyvää mielelle ja tietenkin siinä samalla myös fyysiselle kunnollekin. Tämä on siis todella positiivinen koukutus!

3 asiaa, joista puhun usein…

Työasiat niin kollegoiden kanssa kuin kotonakin. Tämä ala on sellainen, joka elää ja muuttuu koko ajan, joten siitä riittää jutun juurta ja pohdittavaa.

Ihmissuhteet – myönnän, että olen kova spekuloimaan asioita ja miettimään syitä ihmisten tietynlaiselle käytökselle. Näistä on tietenkin parempi keskustella kuin pyöritellä asioita vain oman pään sisällä, koska muilta saa hyvää näkökulmaa ja oppii ehkäpä ymmärtämään paremmin toisten käytöstä.

Ruoka.

3 asiaa, jotka tein tänään…

Pidin koko päivän kotitoimistoa pystyssä. Tänään ei ollut se kaikista tuotteliain päivä ja olenkin huomannut viime aikoina, että hommat rullaavat paljon paremmin, kun lähden läppärini kanssa jonnekin kodin ulkopuolelle työskentelemään.

Kävin lenkillä hyvässä seurassa kirpeässä syysilmassa. Saatiin sadettakin niskaan lenkin varrella, mutta se ei menoa haitannut.

Söin Joonaksen tekemää eilistä aasialaista kanakeittoa lounaksi sekä päivälliseksi. Ihan taivaallisen hyvää!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Julia 2 lokakuun, 2019 at 4:46 pm

    the last photo is very cozy☺

    • Reply Janni 3 lokakuun, 2019 at 9:20 am

      Oh thanks!! <3

    Leave a Reply