KAMELITAKKI

3 lokakuun, 2019

Täydellisen kamelitakin pari vuotta kestänyt metsästys taitaa olla nyt vihdoin taputeltu. Laitoin toissa vuonna kiertoon aikoinaan Mangosta ostamani kamelitakin, joka ei malliltaan ja istuvuudeltaan enää vastannut omia mieltymyksiäni. Kamelitakki on kuitenkin sen sortin klassikko, että oli alunperinkin selvää, että tulisin ostamaan vanhalle takille korvaajaan, kun vain sopiva sattuisi tulemaan vastaan. Kriteereinä oli laadukas materiaali(villa), optimaalinen pituus, halkiot helmassa, rento malli ja sopiva hinta. Tuo viimeiseksi mainittu kriteeri osoittautui lopulta haastavimmaksi, sillä monet löytämäni ihanat villakankaiset kamelitakit lähentelivät jo melkein neljänumeroisia summia ja ihan niin paljoa en ollut valmis takkiin sijoittamaan.

Tänä syksynä löysin kuvissa näkyvän takin tanskalaiselta itselleni ennestään tuntemattomalta Karen By Simonsen-merkiltä ja siinä täyttyivät kaikki kriteerini melko täydellisesti sekä hinta-laatusuhdekin tuntui olevan kohdillaan. Takki kerkesi roikkua jo varmaan pari viikkoa vaatehuoneeni henkarissa, mutta nyt tällä viikolla kelit ovat olleet sen verran koleita, että se on päässyt käyttöön ja vieläpä ihan jokaisena päivänä itseasiassa. Se taitaa ainakin viestiä hyvästä ostoksesta!

takki Karen By Simonsen // paita Anine Bing // housut Only // Laukku Louis Vuitton // pipo Weekday

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Piia 3 lokakuun, 2019 at 9:19 pm

    Mistä löysit takin? ☺️

    • Reply Janni 4 lokakuun, 2019 at 6:44 am

      Zalandolta 😊

    Leave a Reply