SYNTTÄRIJUHLIA

6 lokakuun, 2019

Aivan ihana viikonloppu takana. Perjantaina vietin päivää Kotkassa ystävän luona ja illemmalla vietettiin koti-iltaa kynttilän valossa leffan sekä tietysti leffaherkkujen äärellä. Lauantaina päivällä kävimme sen sijaan lahjaostoksilla kaupungilla, sillä viikonlopulle oli tiedossa kahdetkin eri syntymäpäiväjuhlat. Iltapäivästä suuntasimme sitten auton nokan jälleen kohti Kotkaa juhlistamaan ystävän kolmekymppisiä. Kilistelimme ensin päivänsankarin kotona ja siitä siirryimme pidemmän kaavan illalliselle ravintolaan. Ruokailun jälkeen istuimme vielä toista tuntia drinkkien äärellä, kunnes drinkkibaarin sulkeuduttua siirryimme untenmaille hotellin muhkeiden lakanoiden väliin. Oli niin hyvä idea varata tyttöjen kanssa iso neljän hengen hotellihuone yhdeksi yöksi ja aamullakin oli ihanaa vielä nautiskella hotelliaamiaisesta kaikessa rauhassa – kunnon laatuaikaa. Iltapäivällä oli vielä ystävämme ihanan pienen pojan yksivuotissynttärit, joiden jälkeen suuntasimme Porvooseen kotia kohti!

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana ja rentouttava viikonloppu!

takki H&M // neule ja pipo North Outdoor // farkut Levi’s // kengät Timberland

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply