SIPOONKORVEN LUONTOPOLULLA

13 lokakuun, 2019


Edellisessä postauksessa mainitsin haaveestani päästä viikonlopun aikana luontopolulle ja tänään sunnuntaina se toteutui. Tälle päivälle oli alunperin luvattu vähän kurjaa keliä ja tämä reissu oli sen vuoksi vaakalaudalla, mutta mitä vielä – sää ei olisi voinut olla upeampi. Aurinkokin pilkisteli aika ajoin pilvien sekä puiden raoista, kun tallasimme Sipoonkorven Kalkinpolttajanpolun reittiä. Metsässä kävely teki mielelle ihmeitä ja ruskan sävyinen luonto oli älyttömän kaunis, kun polut olivat täynnä puista pudonneita värikkäitä lehtiä. Meillä oli tietenkin myös eväät mukamme ja vitsit miten hyvältä ruisleivät juustosiivuilla voivatkaan maistui raittiissa ulkoilmassa metsän siimeksessä – parasta!

Tämä taisi olla jo kolmas kertani tällä samaisella reitillä ja voinkin lämmöllä suositella sitä muillekin. Yhteensä matkaa tulee Tasakalliontien parkkipaikalta laskettuna noin kahdeksan kilometriä ja matkan varrelle sattuu mukavasti korkeusvaihteluja sekä muutenkin vaihtelevaa maisemaa. Reitti on ajoittain hieman vaikeampi kulkuista, joten kunnon tukevat kengät ovat ainakin näin kosteilla syyskeleillä must!

Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Henriikka 14 lokakuun, 2019 at 12:47 pm

    Niin ihana tuo neule 😍

    • Reply Janni 14 lokakuun, 2019 at 1:27 pm

      Kiiitos 🙂 Itsekin tykkään ihan älyttömästi!

    Leave a Reply