SYKSYINEN ASU

16 lokakuun, 2019

Mulle tuli mieleen näitä asukuvia katsoessa, että en edes muista, milloin olisin viimeksi pukeutunut perinteisiin ”pillifarkkuihin”, joita tuli vuosien ajan käytettyä ihan julmetun paljon. Farkkuja on kyllä tullut käytettyä, mutta muut farkkumallit ovat ajaneet vuosia suosiossa olleiden pillifarkkujen ohi ainakin omalta osaltani jo kauan sitten. Joitakin aikoja takaperin en juuri käyttänyt mitään muita alaosia farkkujen lisäksi, mutta nykyään farkkujen rinnalle on tullut paljon muitakin housuvariaatioita sekä myös hameita ja mekkoja. Tiedän kuitenkin monien ystävieni vannovan edelleen vahvasti niiden pillifarkkujen nimeen ja kyllähän niitä katukuvassakin vielä paljon näkee, vaikka niiden kulta-aika varmasti on jo hyvän matkaa takanapäin, kunnes se koittaa taas jossain vaiheessa uudelleen.

Mikä on teidän suosikkifarkkumalli tällä hetkellä? Oma lemppari taitaa olla niin kutsuttu mom jeans!

takki Pull&Bear // neule North Outdoor // hame Object // kengät Timberland

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Cami 16 lokakuun, 2019 at 5:59 pm

    Mä just tykkään pillifarkuista enkä voi sietää momseja 🙈🤣 Makunsa kullakin!

    • Reply Janni 16 lokakuun, 2019 at 6:58 pm

      Nimenomaan – meitä on moneen lähtöön 🙂 Ja hyvä niin!

    Leave a Reply