HEKTISIÄ PÄIVIÄ

21 lokakuun, 2019

Tulipa hieman suunnittelematon pidempi tauko tänne blogiin, kun loppuviikko hurahti Budapestissä kuvausreissulla ja täällä olemme siis Saran kanssa edelleen. Instagramin puolelle olenkin laitellut fiiliksiä ja kuulumisia täältä reissusta, mutta päivät ovat olleet sen verran täynnä ohjelmaa, ettei koneen ääressä ole tullut kovinkaan paljon vietettyä aikaa. Toisaalta hyvä niin, sillä kuvailujen lomassa olemme saaneet nauttia ihan mielettömistä keleistä täällä. Jokaisena päivänä aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja lämpötilat ovat huidelleet päivisin reilusti yli kahdenkymmenen asteen. Hektisistä päivistä huolimatta plakkariin on kertynyt kasa uusia kokemuksia, älyttömän herkullisia safkoja sekä Budapestin upeiden maisemien ihastelua. Laitan blogiin myöhemmin myös tunnelmia matkalta, kunhan täältä huomenna kotiudutaan!

Kivaa alkanutta viikkoa! ♥

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply