AURINKOENERGIAA

23 lokakuun, 2019

Olipa ihanaa palata Budapestistä, kun tänään on saatu myös täällä suunnilla nautiskella upeasta aurinkoisesta syyskelistä. Ihan tuollaisella kuvassa näkyvällä kevyellä vaatetuksella ei sentään pärjännyt, vaan asu vaihtui kotikonnuilla villamekkoon, sukkahousuihin ja teddytakkiin. Vietettiin tänään Xenian kanssa kuvauspäivää aurinkoisen kelin ansiosta, sillä nyt aletaan hiljalleen elellä niitä aikoja, kun valoisasta säästä on kuvauksen kannalta otettava kaikki irti. Saatiin hyvin hommia hoidettua ja kuvausten lomassa kävimme myös sushilounaalla sekä kahvittelemassa. Auringon valosta ja hyvästä seurasta saa kyllä niin valtavasti energiaa päivään!

Kuvituksena tosiaan viimeisen illan asukuvat Budapestista

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eve 2 joulukuun, 2019 at 10:56 pm

    Mistä tää mekko ja noi maiharit on? 😍 ihania!

    • Reply Janni 3 joulukuun, 2019 at 5:27 pm

      Mekko Mangosta ja maiharit Dr. Martens 🙂

    Leave a Reply