KOTI-ILTA

26 lokakuun, 2019

Vielä muutama tunti sitten yritin kuumeisesti kehitellä itselleni suunnitelmia tälle lauantai-illalle Joonaksenkin ollessa omilla menoillaan. Mikään idea ei loppujen lopuksi ottanut oikein tuulta alleen ja äsken päätin sitten viettää vain rentoa koti-iltaa. Ajattelin kohta hieman siivoilla paikkoja ja sen jälkeen kaivella muutamia tunnelmavalosarjoja talviteloilta, kun illat alkavat jo nyt olla melko pimeitä. Niillä saa niin ihanasti luotua kodikasta tunnelmaa ja ainakin itselleni ne tuovat valtavasti lohtua pimeinä iltoina. Illemmalla voisin hemmotella itseäni sekä kasvo-, että hiusmaskilla ja käydä saunassa. ♥ Ehkä myöhemmin vielä jotain herkkuruokaa ja vaikka joku klassikkoleffa. Kuulostaa pirun hyvältä,  vaikka itse sanonkin!

Ihanaa lauantai-iltaa teille kaikille – missä merkeissä sen sitten vietättekään!

 

– Janni

2 Comments

 • Reply ida ihana 27 lokakuun, 2019 at 7:17 pm

  Meillä kanssa flunssa peruutti suunnitelmat eiliseltä lauantailta, ja kotoilupäivä tuli kyllä niin tarpeeseen!:) Tehtiin vhään kotihommia, syötiin herkkusuklaata ja katsottiin leffaa, ihan parasta!<3
  Mukavaa alkavaa viikkoa,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply Janni 27 lokakuun, 2019 at 10:51 pm

   Kuulostaa ihanalta! <3 Kivaa uutta viikkoa myös sinne!

  Leave a Reply