TYÖNTÄYTEINEN SEKÄ JÄNNITTÄVÄ VIIKKO EDESSÄ

27 lokakuun, 2019

Voi luoja, että voikaan tuo harmaa ja pimeä sää vaikuttaa omaan mielialaan. Olen koko päivän yrittänyt taistella apeaa fiilistä vastaan, mutta ihan täysin en siinä ole onnistunut. Superhuonosti nukutulla yöllä on varmasti osansa asiaan ja epäilenkin, että olisiko siihen ollut syynä talviaikaan siirtyminen. Yleensä nämä kellojen siirtämiset eivät vaikuta itseeni lainkaan, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin. Menin jo melko aikaisin nukkumaan ja pyörin hereillä pitkälle aamuyöhön asti – aina yhtä inhottavaa!

Tämän sunnuntain paras juttu on ehdottomasti ollut herkullinen aamiainen, jonka nautimme melkeinpä luvattoman myöhään ja pitkän kaavan mukaan. Myöhemmin kävimme hieman hoitamassa asioita ja lisäksi olen laitellut jo ensi viikon työhommiakin järjestykseen. Edessä on melko työntäyteinen sekä jännittävä viikko ja stressaan jo hieman etukäteen säiden puolesta, sillä useampikin tärkeä juttu pitäisi saada kuvattua. Onneksi ainakin toistaiseksi alkuviikolle luvataan melko kirkasta keliä, joten nyt vain sormet ristiin, että ennusteet pitävät paikkansa tai muuten saa käyttää luovuuttaan oikein todenteolla.

Kuten arvata saattaa, niin nämä ihanan aurinkoiset kuvat eivät suinkaan ole tältä päivältä, vaan ne on räpsitty jo aikaisemmin tällä viikolla..

takki H&M // neulemekko Wood Wood // kengät Timberland // laukku Louis Vuitton

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply