MAANANTAI JA KOTITOIMISTO

28 lokakuun, 2019

Tänään on lähes koko päivä hurahtanut kotitoimistolla erittäin epäergonomisesti sohvan nurkasta käsin läppäriä näpytellen. Lisäksi saimme yhdet niistä tärkeistä kuvista hoidettua jo heti tänään alta pois, joista eilisessä postauksessa vähän kerkesin jo stressailla. Huomenna olisi suunnitelmana saada sitten muut kuvat purkkiin ja aloitella kuvauspäivä jo heti hyvissä ajoin aamulla. Tavoitteena olisi saada nyt heti alkuviikosta haastavimmat hommat purkkiin, niin loppuviikon ajan voi sitten keskittyä työstämään muita juttuja. Olen huomannut, että vuosi toisensa jälkeen alan tämän pimeimmän kauden alettua stressaamaan kuvaushommista, kun luonnonvalo on niin heikko ja päivittäiset kuvaukseen soveltuvat tunnit kortilla. Toisaalta tästä ajasta on ennenkin selvitty kunnialla, joten varmasti samoin käy nytkin!

Kuvituksena tämän päivän asu, joka ikuistettiin lounasreissulla

takki Topshop // paita Second hand // farkut Lindex // kengät Timberland

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply