ME MENIMME NAIMISIIN

2 marraskuun, 2019

Ihan ensimmäiseksi jättimäinen kiitos kaikille Instagramin puolella meitä onnitelleille – lämmitti mieltä niin paljon, kun onnitteluita sateli eilen koko eilisen illan ja tietysti vielä tänäänkin – KIITOS ♥

Emme ole halunneet pitää naimisiin menon kanssa kiirettä, vaikka olemme jo pitkään sisimmissämme tienneet, että tulemme vielä yhteisen avioliiton solmimaan. Hääjuhlien järjestäminen ei ole oikein innostanut meistä kumpaakaan ja suunnitelmissamme on ollut, että jonain kauniina päivänä tulemme menemään naimisiin tekemättä asiasta suurempaa numeroa. Neljännentoista vuosipäivämme lähestyessä ajattelimme, että tänä syksynä voisi vihdoin olla meidän aika astella avioliittoon.

Kaikessa hiljaisuudessa varasimme maistraatin marraskuun ensimmäiselle päivälle ja eilen sanoimme kahden läheisen todistajamme läsnäollessa toisillemme tahdon!

Emme siis olleet hiiskuneet tästä muutamaa ihmistä lukuunottamatta kenellekään ja eilen saimmekin paljastaa tämän iloisen tapahtuman myös monille läheisille sekä ystäville. Yhteistä matkaa on takana jo niin pitkään, ettemme koe tämän naimisiinmenon oikeastaan muuttavan juuri mitään, paitsi tehden tietenkin monet käytännön asiat helpommiksi. Itselleni suurin muutos on tietenkin se, että päätin avioliiton solmimisen yhteydessä ottaa mieheni sukunimen ja uuteen nimeen totuttelu saattaa ottaa oman aikansa.

Eilen juhlistimme vihkimistämme hyvässä seurassa upean illallisen merkeissä ja lisäksi meillä on ”häämatka” suunnitteilla hieman myöhemmälle ajankohdalle. Fiilis on tällä hetkellä vielä entistäkin onnellisempi ja rakastuneempi, jos se ylipäätään on mahdollista! ♥

 

– Janni

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Tarja 2 marraskuun, 2019 at 1:58 pm

  ❤️❤️

  • Reply Janni 2 marraskuun, 2019 at 7:16 pm

   ❤️❤️

 • Reply Nina H 2 marraskuun, 2019 at 4:46 pm

  Paljon onnea!!!♥️♥️

  • Reply Janni 2 marraskuun, 2019 at 7:16 pm

   Kiiitos ❤️❤️

 • Reply Nelli 2 marraskuun, 2019 at 5:21 pm

  Onnea😍❤️

  • Reply Janni 2 marraskuun, 2019 at 7:16 pm

   Kiiitos ❤️❤️

 • Reply Terhi 2 marraskuun, 2019 at 5:39 pm

  Te ❤️😭❤️😭

  • Reply Janni 2 marraskuun, 2019 at 7:16 pm

   ❤️❤️❤️

 • Reply Anne-Mari 2 marraskuun, 2019 at 7:20 pm

  Onnea valtavasti! 🙂 Ihana uutinen!

 • Reply Mirde 3 marraskuun, 2019 at 1:07 pm

  Isosti onnea molemmille 🙂 <3

 • Leave a Reply