KOTITOIMISTOA PAKOON

14 marraskuun, 2019

Huhhuh tänään tämä pimeys tuntui kyllä ottavan melkoisen yliotteen meikäläisestä. Tuntui kuin päivä ei olisi valjennut ollenkaan ja sängystä ylös pääseminenkin venyi melkein luvattoman pitkälle. On kyllä aivan naurettavaa, miten poden joka kerta huonoa omaatuntoa, jos herään hieman normaalia myöhemmin. Eihän sillä oikeasti mitään merkitystä, että monelta aloitan päivän, jos minulla ei ole mitään sovittua menoa. Erityisesti nyt kannattaisi ottaa tästä elämäntilanteesta vielä kaikki irti, sillä ei mene lopulta kauaa, kun aamuheräämiset ja aikataulut eivät ole enää vain omissa käsissäni. Veikkaan, että tulen jossain kohtaa kaihollakin muistelemaan tätä aikaa ja se saattaa tuntua hyvinkin kaukaiselta 😀 Haha!

Tuosta pimeydestä johtuen päätin pakata taas aamulla läppärin mukaan ja lähteä ihmisten ilmoille, kun jotenkin kotitoimistolla hommat eivät luistaneet. Porvoon Taidetehtaan Coffee Housesta on muodostunut mulle viime aikoina vakkaripaikka töiden tekoon. Paikka ei viihtyisyytensä puolesta ole mitään Porvoon parhaimmistoa, mutta siellä on kiva istua läppärin kanssa, kun ihmisiä tulee ja menee. Joskus ennen keskittymiseni oli aina parhaimmillaan mahdollisimman hiljaisessa ja rauhallisessa tilassa, mutta muutamat vuodet Björn Borgin avokonttorilla taisivat totuttaa minut työskentelemään parhaiten pienessä hälinässä. Coffee Housesta saa toki myös kahvia ja henkilökunta on myös aina ihanan hyväntuulista!

Kuvat: Sara Vanninen

– Janni

6 Comments

 • Reply Henriikka 14 marraskuun, 2019 at 8:59 pm

  Ihanat kengät, minkä merkkiset? 😍

  • Reply Janni 14 marraskuun, 2019 at 9:01 pm

   Timberlandit! Kiitti ☺️

 • Reply A 17 marraskuun, 2019 at 8:23 am

  Vähän hölmö kysymys, mutta kun nykyään niin moni tuntuu työskentelevän kahviloissa tms, niin miten yleensä kahviloissa sellaiseen mahdetaan suhtautua? Tai siis, jos ostat vaikka vaan yhden kahvin, niin onko se hyväksyttävä peruste istua pöydän ääressä esim. useampi tunti, vai ”pitääkö” käydä hetken päästä ostamassa jotain lisää? 😀 Riippuu varmasti myös paikasta, mutta oon usein miettinyt tätä.

  • Reply Janni 18 marraskuun, 2019 at 4:17 pm

   Mun mielestä riippuu täysin paikasta. En osaa sen tarkemmin sanoa, mutta ainakaan itse en missään kovin pienessä kahvilassa kehtaisi varata asiakaspaikkaa monta tuntia yhden kahvin ”hinnalla”. Tuollaisessa Coffee Housen kaltaisessa isossa kahvilassa en usko, että ketään häiritsee, jos siellä istuskelee koneen kanssa pidempäänkin, kun paikkoja on siitä huolimatta koko ajan vapaana. Jotain pitää kuitenkin tietty ehdottomasti ostaa! 🙂

 • Reply Katri 18 marraskuun, 2019 at 1:19 pm

  Ihana tuo neule 🙂 Yritin kovasti selailla sun Instaa, jos olisit jossain jo maininnut mistä se on, mutta en löytänyt? Oon etsinyt samantyylistä, joten kiva jos ehdit vinkkailla.

  • Reply Janni 18 marraskuun, 2019 at 4:14 pm

   Kiitos 🙂 tuo on Wood Woodin neulemekko ja jo useamman vuoden vanha!

  Leave a Reply