JOULUTUNNELMAN HERÄTTELYÄ

20 marraskuun, 2019

Luvassa ensimmäiset, mutta ei varmasti todellakaan viimeiset joulusisustusfiilistelyt. Kävin eilen Ikeassa ihan muilla asioilla, mutta mukaani lähti tuo nyt olohuoneemme ikkunassa roikkuva tähti. Siitä inspiroituneena laittelin eilen muitakin ensimmäisiä jouluisia sisustusjuttuja esille. Illalla tunnelmoitiin sitten kynttilän valossa sekä hörpittiin talven ensimmäiset glögit. Vahva suositus muuten Marlin sokerittomalle glögille – superhyvää, mutta ei niin tahmean sokerista kuin se normaali!

Joulutähden lisäksi laitoin tuonne sohvan takana olevalle seinälle kaksi kranssia valoineen, pienet kuusikoristeet pöydälle ja nuo muut tunnelmavalothan otinkin esille jo aikaisemmin. Joulukuun alussa viimeistään vaihdan myös tekstiilit jouluisempiin, mutta mun mielestä on ihana edetä tällä tavalla pala kerrallaan. Tämä joulun etukäteen fiilistely on mielestäni juuri parasta joulussa ja vaikka ne ”pääpäivätkin” ovat ihania, niin kyllä tämä joulunalusaika on oma suosikkini. Hankimme tänä vuonna varmasti normaaliin tapaan aidon joulukuusen, joten sen aika tulee sitten vasta noin viikko ennen joulun pyhiä!

Tykkäättekö te laittaa kotiin joulutunnelmaa? Ja jos tykkäätte, niin oletteko jo aloittaneet joulufiilistelyt?

 

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Emmi 21 marraskuun, 2019 at 3:32 pm

  Ehdottomasti on aloitettu! Siis joulukuu on ihan mun lemppari kuukausi ja vuodenaika <3 Yleensä alotan jo kesällä odottamaan joulua, haha!
  Meillä ollaan jo kaivettu kaikki joulukoristeetkin esiin. Muutamat tähdet ikkunoista vielä uupuu, kun patterit olivat loppuneet, mutta ne pääsee huomenna kaikki paikalleen. Enää siis kuusi puuttuu ja sitäkin jo mietin, että kaivaisko sen varastosta jo tänä viikonloppuna, hah.
  Sais sitten nauttia vähän kauemmin kun olisi pitempään esillä!
  Katsotaan nyt vai pääseekö kuusi vasta esille ensi kuun puolella, nimittäin tuo mun mies ei oo niin innoissaan tästä mun joulun rakastamisesta.. <3 mut eiköhän se kuusi kohta jo pääse antamaan tunnelmaa! Nimittäin kyllähän se joulukuu jo ensi viikolla alkaa 😉

 • Reply Henna 24 marraskuun, 2019 at 2:42 pm

  Hei, mistä toi olohuoneen sohvapöytä on? 🙂

  • Reply Janni 24 marraskuun, 2019 at 6:07 pm

   Veke.fi, mutta valitettavasti sitä ei kuulemma ole enää saatavilla :/

 • Reply Nimetön 2 joulukuun, 2019 at 4:59 pm

  Hei, mitkä noi seinähyllyt ovat?

  • Reply Janni 2 joulukuun, 2019 at 5:14 pm

   Ikeasta. 🙂

  Leave a Reply