VIIKON TAPAHTUMIA JA RASKAUSKUULUMISIA

7 joulukuun, 2019

Ovatpa päivät taas vierähtäneet nopeasti, sillä huomasin juuri, että en ole postannut sitten maanantain. Siitä tulikin mieleen tehdä pieni kooste tältä viikolta.

Tällä viikolla:

– Mulla oli alkuviikosta raskauden kolmas neuvolakäynti. Siellä selvisi, että hemoglobiinini oli laskenut aika roimasti ja nyt olisi aika ottaa rautalisä käyttöön. Olin itseasiassa vähän yllättynyt tuosta matalasta arvosta, sillä en ole huomannut omassa olotilassani mitään poikkeavaa. Lisäksi kuuntelimme vauvan sydänääniä ja terkkari arvioi kohdun kokoa – kaikki vaikutti onneksi jälleen hyvältä ja tämän jälkeen neuvolakäynnit taitavatkin tihentyä.

– Varasimme pienen lomamatkan alkuvuoteen. Ihanaa päästä vielä kahdestaan reissuun rentoutumaan ennen kevättä!

– Vatsani on ottanut ihan todella selkeän kasvupyrähdyksen ja nyt aletaan olla ehdottomasti siinä vaiheessa, että raskautta olisi aika mahdotonta enää yrittää peitellä (eikä siis tietenkään tarvitsekaan). Vauva tuntuu olevan tällä hetkellä todella aktiviinen ja välillä etenkin iltaisin vatsassani on päällä melkoinen tohina ja myllerrys.

– Kävin Helsingissä palaveeraamassa erään supermielenkiintoisen mahdollisen uuden projektin tiimoilta. Saa nähdä, että saadaanko suunnitelmat toteutukseen asti – vahvasti siltä vaikuttaa ja on ihanaa päästä työskentelemään jonkin ihan uuden sekä hieman jännittävänkin asian äärelle!

– Hankimme ensimmäisen tekokuusemme. Meillä on aina aikaisempina vuosina ollut aito joulukuusi, mutta nyt päädyimme uuteen ratkaisuun oikeastaan kahdesta syystä: Joonakselle on aina tullut enemmän tai vähemmän allergiaa oikeasta kuusesta ja tekokuusesta saamme myös nautiskella rutkasti pidempään. Tekokuuset ovat tänä päivänä vielä niin kauniitakin, että senkään takia tämä ratkaisu ei harmita yhtään. Pystytettiin sekä koristeltiin kuusi heti kotiin päästyämme ja siitä on jo nyt ollut valtavasti iloa. Se luo niin ihanan tunnelman kotiin ja ainoa mitä kaipaan, on se ihana aidon kuusen tuoksu!

– Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni ottamassa geelilakkaukset kynsiin. Todella moni ystäväni sekä tuttuni käy rutiininomaisesti geelauttamassa kynsiään aina tasaisin väliajoin ja olen pitkään halunnut itsekin käydä testaamassa. Vaikuttaa todella lupaavalta ja tällaiselle superlaiskalle kynsienhoitajalle tämä olisi varmasti kätevä tapa pitää kynnet siistinä!

– Olen myös pikkuhiljaa päässyt eroon niistä piinaavista sekopäisistä unista, joista kirjoittelinkin tässä postauksessa. Aamut ovat alkaneet viime päivinä huomattavasti paremmalla mielellä!

Nyt kivaa viikonlopun jatkoa kaikille! ♥

– Janni

4 Comments

 • Reply Ohikulkija 7 joulukuun, 2019 at 5:00 pm

  Jos allergia kestää pienen määrän kuusta, niin osta maljakkoon kuusen oksia nii tuoksua tulee niistäkin 🙂

  • Reply Janni 10 joulukuun, 2019 at 3:03 pm

   Hei totta! Näitä meillä on ollut ennenkin 😊 kiitos vinkistä!

 • Reply Minna 10 joulukuun, 2019 at 1:33 pm

  Myös h&m homessa on ainakin ollut kuusentuoksuinen tuoksukynttilä 🤩

  • Reply Janni 10 joulukuun, 2019 at 3:05 pm

   Joo hei niitä mulla on ollutkin ja nyt ostin WoodWickiltä vastaavan, joka ehkä vielä parempi. 😍😍 Ihanaa joulun odotusta!

  Leave a Reply