JOULUMARKKINOITA JA KOTITREENEJÄ

15 joulukuun, 2019

Viikonloppu on hujahtanut kivoissa ja rennoissa merkeissä. Pitkästä aikaa vietettiin pari päivää ilman mitään etukäteen lukkoon lyötyjä suunnitelmia. Lauantaina otettiin aamulla rennosti ja suunniteltiin hieman tulossa olevaa pientä remppaprojektia kotona. Myöhemmin kerkesimme käydä kaksillakin eri joulumarkkinnoilla – Porvoon taidetehtaalla ja Loviisan Malmgårdissa. Sää ei todellakaan ollut valitettavasti näiden tapahtumien puolella, mutta vesisateesta huolimatta oli kiva käydä pyörimässä markkinoilla. Illalla tehtiin superhyviä tortilloja ja koukutettiin itsemme Sorjosen kolmanteen kauteen!

Tänään sunnuntaina nukuimme pitkään ja katsoimme hyvän aamiaisen äärellä vielä kaksi jäljelle jäänyttä jaksoa Sorjosesta. Sen jälkeen lähdin kurjasta kelistä huolimatta reippaalle kävelylenkille ja heti perään tein vielä kahdeksan liikkeen kotitreenin kiertoharjoittelun muodossa. Mä en ole kolmeen kuukauteen pahemmin treenannut reippaita kävelylenkkejä lukuunottamatta, sillä jostain syystä en vain ole saanut uhrattua aikaa sopivien treenien kartoittamiseen raskauden kannalta. Tällä viikolla otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja kokosin kasaan ammattilaisen neuvoja kuunnellen kevyen, mutta tehokkaan treenin. Tämän voi siis hyvin tehdä kotona oman kehonpainon sekä kahvakuulan avulla ja tänään teinkin tuon jo kolmannen kerran tällä viikolla. Vitsit, että tuntuu hyvältä pitkästä aikaa hikoilla ja hengästyä. Iltapäivällä kävimme kahvittelemassa ja tekemässä muutamat jouluostokset kaupungilla. Illalla luvassa eilisten tortillojen jämiä ja selviytyjien finaali.

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana ja rento viikonloppu!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Laura 15 joulukuun, 2019 at 9:18 pm

    Laitaa ihmeessä tortillaresrptiä, joka sopii raskausajan ruokavalioon, tulemaan 😋 ja niitä vauvan vaate- ja tarvikepostauksia myös..

    • Reply Janni 15 joulukuun, 2019 at 10:29 pm

      Me ollaan tehty tortilloja nyt ihan samalla reseptillä kuin aina ennenkin. Eli: texmex maustettua jauheliha-mustapapusekoitusta, paistettuja kasviksia, guacamolea, tuoresalsaa (tomaatti, punasipuli, chili, lime), creme fraiche, juustoraaste ja salsakastke. 😊 Ja noista hankinnoista on tulossa juttua varmasti lähiaikoina!

    Leave a Reply