PAREMPI PÄIVÄ

17 joulukuun, 2019

Miten voikaan päivien vireystasot vaihdella näin radikaalisti – eilen olo oli kaikkea muuta kuin pirteä ja motivaatio loisti poissaolollaan vähän kaiken suhteen, kun taas tänään olen tehnyt töitä kotitoimistolla kone sauhuten ja saanut aikaiseksi vaikka mitä. Kai nuo energiatasojen vaihtelut ovat aika normaaleja tähän vuodenaikaan ja ehkä niillä alhaisilla rauta-arvoillanikin voi olla oma vaikutuksensa omaan vireystilaani. Hartain toiveeni olikin eilen, että tämä päivä koittaisi parempana ja niin onneksi kävi – huh!

Eilen päivällä hommat luistivat siis todella tahmeasti, mutta muutamat pakolliset jutut tuli tietenkin hoidettua. Jostain sain kuitenkin iltaa kohden energiapiikin, jonka voimalla siivosin kotona useamman tunnin ajan. Imuroin koko kämpän, pesin laattalattia ja tein inventaariota vaatehuoneessa. Tarpeettomat kamat odottavat tällä hetkellä auton takapenkillä kierrätykseen lähtöä ja myönnettäköön, että muutama pussillinen turhaa ”romua” lähti roskikseenkin. En todellakaan ole mikään pahimman luokan hamstraaja, mutta kaikkea turhaa sitä vuosien varrella voikin kaappeihin kertyä. Into tähän vaatehuoneen raivaamiseen on peräisin varmasti siitä, että alkuvuoden aikana vaatehuone muuntautuu vauvan huoneeksi. Vaatteille on tulossa uudet säilytysratkaisut muualle ja ennen tätä muutosta kunnollisen inventaarion tekeminen on varmasti järkevää. Vaatehuoneeni virkaa tällä hetkellä toimittava huone on siis pienin kolmesta asuntomme makuuhuoneesta ja siitä saa pienelle tytölle aivan ihanan oman huoneen. En millään malttaisi odottaa, että pääsisin jo sisustuspuuhiin!

takki Lindex (vanha) // neule Wood Wood (vanha) // housut H&M // kengät Timberland // pipo Asennesurf

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply