JOULUPUUHIA

22 joulukuun, 2019

Eilen kävimme ostamassa viimeisetkin joululahjat ja kokosimme hurjan pitkän ruokakauppalistan, jonka kanssa iskimme taktisesti markettiin vasta yhdeksän jälkeen illalla. Näin ajattelimme, että välttäisimme ehkä pahimmat ruuhkat ja suunnitelma onnistui täydellisesti – ei ryysistä hyllyjen välissä tai jonoja kassalla. Jotenkin ainakin itse stressaannun ja ahdistun tosi paljon siinä tungoksessa, joten nyt oli ihanaa rauhassa keräillä ostokset kaikessa rauhassa. Tänään sunnuntaina oli ohjelmassa jo joulun ensimmäiset sukuloinnit, jouluruokien valmistelu sekä lahjojen paketointi. Kaikki hommat ovat nyt hoidettu ja illaksi ajateltiin parkkeerata television ääreen ja laittaa joululeffat pyörimään. Huomenna syödäänkin sitten jo ensimmäinen jouluateria pienellä porukalla tässä kotona!

takki Karen Millen // huppari Muji // mama leggings Aim’n // kengät Adidas // pipo Uniqlo

Huomenna täytyy vielä hoitaa muutamat duunihommat ennen kuin heittäydyn muutamaksi päiväksi lomalla. Tsemppiä kaikille viimeisiin joulupuuhiin ja aherruksiin ennen aattoa! ♥

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nimetön 31 joulukuun, 2019 at 5:46 pm

    Vitsit sä näytät hyvältä! Tsemppiä loppuraskauteen 🙂

  • Leave a Reply