KADONNEEN MOTIVAATION METSÄSTYSTÄ

3 tammikuun, 2020

Selviä käynnistymisvaikeuksia havaittavissa, kuten otsikostakin voi jo päätellä. Viime postauksessa hehkutin arkeen paluuta, mutta nyt tuntuu, ettei se arki ole vieläkään kunnolla alkanut. Kaikki pyhäpäivät ovat sattuneet tänä vuonna asettumaan sillä tavalla, että koko ajan tuntuu olevan pyhä tai vastaavasti viikonloppu. Asiat etenevät hitaasti ja porukka tuntuu olevan lomilla, mikä on tietysti sinänsä hyvinkin positiivinen asia. Nyt eletäänkin sitten taas perjantaissa, edessä häämöttää viikonloppu ja maanantaina on taas loppiaisen vuoksi pyhäpäivä. Sen jälkeen arki varmasti hetkeksi normalisoituu, kunnes sitten ensi viikon perjantaina suuntaamme itse viikon reissulle Etelään. Matkaa ennen on kuitenkin paljon tehtävää sekä hoidettavia asioita, joten loppiaisen ja lomamatkamme väliin on pakko ottaa muutama supertehokas päivä!

Tuo kurjan harmaa keli on varmasti myös osaltaan syönyt omaa motivaatiotani – sillä nyt jos koskaan olisi ollut aikaa valokuvata, mutta tässä pimeydessä se on tuntunut turhauttavalta ja pukeutumisinspiraatiokin on sen vuoksi loistanut poissaolollaan. Tälle päivälle olimme Xenian, kanssa sopineet kuvaustreffit, mutta keli ei totisesti ollut puolellamme. Tällaisella säällä tosin onnea on tuo Xenian kotoa löytyvä supervaloisa huone, jossa kuvaaminen onnistuu jopa näillä keleilläkin. Päädyimme siis tehokkaan kuvauspäivän sijaan hörppimään teetä kuulumisten vaihtamisen lomassa ja toki saimme siinä samalla myös muutamat kuvauksetkin sisätiloissa hoidettua – winwin!

Lupasin muuten jo ajat sitten koota postausta hankinnoista, joita olemme suunnitelleet vauvalle. Nyt on jo ensimmäisiä juttuja vaatteiden lisäksi tullut hankittuakin, joten nyt olisi korkea aika alkaa rustailemaan asiasta tänne blogiinkin. Lisäksi raskausviikotkin ovat tässä vierineet ja huomenna alkaa jo rv28.. Eilen kävimme 3/4D ultrassa, joten fiiliksiä siitä ja muitakin raskauskuulumisia tulossa myös pian!

Kivaa viikonloppua kaikille ja palaillaan pian! ♥

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply