VALOISAMPAA AIKAA KOHTI

5 tammikuun, 2020

Mietiskelin eilen tuota kuvissa näkyvää vihreää parkatakkia päälleni vetäessä, että miten hyvin se onkaan palvellut jo useamman vuoden ajan. Erityisesti siis vielä ottaen huomioon, että takki on aikoinaan ostettu H&M:n joulun jälkeisistä alennusmyynneistä muistaakseni kahdellakymmenellä eurolla. Muistin jo ostohetkellä ihmetelleeni, että miten kummassa takki oli niin kovassa alennuksessa, mutta eipähän tarvinut sen kauempaa ostopäätöstä miettiä. Käytössä takki on osoittautunut aivan äärimmäisen monikäyttöiseksi sekä todella lämpimäksikin ja sitä on tosiaan tullut käytettyä ihan älyttömän paljon. Melko hyvin käytetty kaksikymppinen!

Eilen oli pakko päästä vähän ulkoilemaan, vaikka olemmekin molemmat Joonaksen kanssa kärsineet flunssasta tässä viimeisen viikon ajan. Joonaksella oli ihan kuumettakin siinä vuodenvaihteen tienoilla ja muutama päivä sitten tukkoinen olo tavoitti myös minut. Kuumeelta olen onneksi välttynyt, mutta yskää ja tukkoisuutta on ollut senkin edestä. Eiköhän tässä kuitenkin pikkuhiljaa olla voiton puolella.

Onpa ollut ihanaa, että nämä valoista ja aurinkoiset kelit sattuivat nyt tähän viikonlopulle. Ihan hirveästi ei puolikuntoisina olla päästy ulkoilemaan, mutta eilen oli tosiaan pakko käydä hieman kävelemässä ja raitis ilma tuntui kyllä tekevän hyvää. Kotonakin ollaan ihasteltu jopa keväistä valoa, jonka innoittaman ostin eilen tulppaanitkin olohuoneen pöytää koristamaan. Eiköhän tämä keväinen fiilis kuitenkin tästä vielä nuupahda, kun tuntuu ettei talvikaan ole vielä kunnolla alkanut. Onneksi kuitenkin valoisampaa aikaa kohti ollaan jo menossa!

takki H&M (vanha) // villamekko Nanso // kengät Timberland // pipo Zara

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Heini 5 tammikuun, 2020 at 5:34 pm

    Sama takki täällä ja palvellut myös monta vuotta😍Mikä malli noista Ray baneista?

    • Reply Janni 5 tammikuun, 2020 at 6:32 pm

      Mahtavaa kuulla! 😊😊 Nää ei itseasiassa ole Ray-banit vaan Max maran lasit!

    Leave a Reply