VIAPLAYN SARJA- JA LEFFASUOSIKKINI + ARVONTA

23 tammikuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Indieplace ja Viaplay

Havahduin tässä eräänä päivänä ajattelemaan aikaa joitakin vuosia taaksepäin ennen elokuvien sekä sarjojen suoratoistopalveluita. Omien suosikkisarjojen jaksoja odotettiin kuin kuuta nousevaa ja katsottiin maltillisesti aina jakso kerrallaan, kun muuhun ei kertakaikkiaan ollut mahdollisuutta. Niin hullua ajatella, ettei tästä ajasta ole edes niin kovin kauan. Tuossakin ajassa piilee toki oma viehätyksensä, mutta en voi olla myöntämättä, ettenkö rakastaisi tämän päivän helpoutta. Kun vapaa-ajalla voi vain uppoutua tuntikausiksi hyvien sarjojen tai elokuvien pariin ja katsoa katsoa juuri niin monta jaksoa putkeen kuin suinkin haluaa. Viaplay on jo pitkään ollut aktiivinen osa meidän arkea ja sieltä löytyvästä laajasta sekä usein päivittyvästä tarjonnasta tuntuu löytyvän aina uutta kiinnostavaa katsottavaa. Sarjojen sekä elokuvien katselu on itselleni nykypäivän hektisen arjen keskellä yksi parhaista rentoutumiskeinoista ja viihteen pariin on ihanaa uppoutua tuntikausiksikin, kun löytää esimerkiksi uuden mielenkiintoisen sarjan, jonka katsomista ei vain malta lopettaa!

Seuraavaksi omia ehdottomia suosikkejani  Viaplayn sarja- ja elokuvatarjonnasta. Mukana vanhoja lemppareita sekä uusia kiinnostavia tulokkaita:

Sarjat: 

– Greyn Anatomia

Tämä suosikkisarja ei varmasti paljoa esittelyjä kaipaa. Seattle Grace hospitalin lääkäreiden päivittäisestä elämästä kertova sarja on voittanut lukuisia palkintoja ja siitä on meneillään jo kuudestoista kausi. Viaplayssa tällä hetkellä nähtävillä viisitoista kautta!

– Fargo

Koukuttava mustalla huumorilla varustettu tositapahtumiin perustuva yhdysvaltalainen rikossarja, joka ei vakuuttanut itseäni kuin vasta useamman jakson katsomisen jälkeen. Kuitenkin lopulta oikein viihdyttävät kolme tuotantokautta,

– Blacklist

Superviihdyttävä sekä koukuttava rikossarja, joka kertoo FBI-agentti Elizabeth Keenin ja pahamaineisen rikollisen, Raymond ”Red” Reddingtonin, yhteistyöstä heidän etsiessään ja ottaessaan kiinni mustan listan rikollisia.

– Snowfall

Yllättävän mielenkiintoinen sarja, joka luo katsauksen 1980-luvun Losin crack- sekä kokaiiniepidemiaan.

– Rakasta mua

Solsidanistakin tuttu tähti toimii Rakasta mua -sarjan parissa niin näyttelijän, käsikirjoittajan kuin ohjaajankin roolissa. Rakasta mua on ruotsalainen lämmin draamakomedia ihmissuhteista ja rakkaudesta.

– The Affair

Sarja tutkii uskottomuuden psykologisia tunne-elämän seuraamuksia. Provokatiivinen draama kerrotaan sekä miehen että naisen näkökulmista painottaen muistin puolueellisuutta. Innovatiivinen toteutus vaati ainakin aluksi itseltäni totuttelua, mutta lopuksi se oli iso osa sarjan viehätystä.

– EVA

Dokumenttisarja Suomen menestyneimmän naisnyrkkeilijän Eva Wahlströmin elämästä näyttää rehellisen läpileikkauksen nyrkkeilyn maailmasta sekä Evan yksityiselämästä. Eva on uskomattoman mielenkiintoinen ja aito persoona, jota arvostan taas hieman enemmän tämän sarjan katsomisen jälkeen!

– BOX 21 (17.1. julkaistu uutuus)

Lidia on nuori romanialainen, joka pakotetaan prostituoiduksi Ruotsissa. Kostoa etsiessään hänen ja poliisi Ewert Grensin tiet kohtaavat. Grens jahtaa vaarallista rikollista, jota hän salaa vihaa. Olen itse nähnyt tästä nyt kolme ensimmäistä jaksoa ja sarja vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta vielä en ole ihan täysillä päässyt sen sisälle. Kiinnostavaa nähdä myös suomalaisen Mimosa Willamon ensimmäinen kansainvälinen roolisuoritus!

Elokuvat:

Draamaa ja romantiikkaa:

– If The Beale Street Could Talk (17.1. julkaistu uutuus)

Nuori nainen tulee raskaaksi, muttei saa hyväksyntää kotona. Samaan aikaan hänen on todistettava rakastajansa syyttömyys rikokseen, jota tämä ei ole tehnyt.

– Forever My Girl

Countrytähti Liam Page palaa kymmenen vuoden tauon jälkeen kotipaikkakunnalleen ja kohtaa taakseen jättämänsä rakkauden.

– Midnight Sun

Katien sairauksen vuoksi hän voi olla ulkona ainoastaan pimeän tultua. Eräänä yönä hän tapaa Charlien, mistä seuraa romanssi. Katie jatkaa silti sairautensa salailua, josta on vakavia seuraamuksia. Melko perinteistä romanttista draamaa, joka kuitenkin ainakin itseeni uppoaa lähes poikkeuksetta.

– The best of me

Dawson ja Amanda tutustuivat toisiinsa lukiossa. Rakkaus roihusi, mutta ympäröivä maailma halusi muuta. Suhteesta ei tullut sitä, mitä olisi voinut.

– Life Itself

Will ja Abby rakastuvat, menevät naimisiin ja saavat ensimmäisen lapsensa. Yllättävät käänteet heidän elämässään johtavat seurauksiin, joilla on kokonaisia sukupolvia ylittäviä vaikutuksia.

– Green Book (10.1. julkaistu uutuus)

Tony Lip palkataan mustan pianistin Don Shirleyn autonkuljettajaksi konserttikiertueelle. Rasismin ja vaarojen keskellä kaksikon on unohdettava erilaisuutensa selvitäkseen elämänsä matkasta. Tämä tarina jäi vahvasti mieleen ja on varmasti yksi parhaista näkemistäni elokuvista!

Rikosta ja draamaa:

– BlacKkKlansman

Ron Stallworth oli ensimmäinen afroamerikkalainen, joka soluttautui Ku Klux Klaniin. Poliisipartnerin avulla he onnistuivat huijaamaan David Dukea ja nousemaan askelia ylöspäin järjestön sisällä. Elokuvassa nähdään myös Jasper Pääkkösen ehkäpä kaikkien aikojen roolisuoritusten läpimurto!

– Kaikki tietävät

Laura matkustaa perheineen Buenos Airesista kotikyläänsä Espanjaan osallistuakseen sisarensa häihin idyllisellä viinitilalla. Juhlat saavat kuitenkin odottamattoman käänteen. Mukana kaksi omaa suosikkinäyttelijääni Penelope Cruz sekä Javier Bardem.

– Kapernaum – kaaoksen lapset

Zain on 12-vuotias poika, joka syntyi Beirutin kaduille. Hän päättää haastaa vanhempansa oikeuteen hänen saattamisesta kurjaan maailmaan.

Draamaa:

– The Fighter

Micky ”Irish” Ward on nyrkkeilijä. Hänen kuumaverinen velipuolensa valmentaa häntä ylemmän kevytsarjan maailmanmestaruusottelua varten.

– The Pianist

Tositapahtumiin perustuva draama puolalaisjuutalaisesta säveltäjästä Wladyslaw Szpilmanista ja hänen selviytymiskamppailustaan varsovalaisghetossa toisen maailmansodan aikaan.

Bonus:

– Lisäksi huomasin Viaplayhin vastikään ilmestyneet legendaariset Bridget Jones -elokuvat, jotka jaksavat viihdyttää ja hauskuuttaa aina vain vuosi toisensa jälkeen. Täytyy ehdottomasti ottaa lähiaikoina kunnon Bridget Jones-ilta ja katsoa kaikki leffat putkeen. Pitää varmaankin pyytää joku kaveri seuraksi, sillä Joonas ei lämpene Bridgetille. 😀

Yllä tosiaan omat suosikkini Viaplayn tämän hetken valikoimasta ja lisäksi esimerkiksi lapsiperheitä ajatellen Viaplaysta löytyy myös todella kattava koko perheelle sekä perheen pienimmille sopiva osio. Toivottavasti listauksistani löytyy teillekin jotain uutta katsottavaa viikonlopun leffailtoihin tai ihan vain arkirutiinien keskelle. Postauksen alussa mainitsin, että rakastan rentoutua ja uppoutua sarjoihin sekä elokuviin täysillä, mutta lisäksi tykkään seurata varsinkin kevyempiä sarjoja milloin minkäkin arkirutiinin lomassa. Viaplayn katselu onnistuu loistavasti monilla erilaisilla laitteilla ja se mahdollistaa viihteen mukana kulkemisen missä vain ja milloin vain. Esimerkiksi muutaman viikon takainen raskauteeni liittyvä parin tunnin mittainen sokerirasituskoe sujui todella joutuisasti sairaalalla Viaplayn mobiilisovelluksen sekä kuulokkeiden ansiosta!

Lopuksi pääsen vielä arpomaan yhdelle onnekkaalle 2kk ilmaista katseluaikaa Viaplayn leffat ja sarjat -paketin parissa. Osallistu arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenteissa, että…:

Missä tilanteissa katsot omassa arjessasi sarjoja tai leffoja? Tykkäätkö syventyä viihteen pariin viikonloppuisin oikein ajan kanssa vai tuleeko sarjoja sekä leffoja vilkuiltua esim. pyykkien ripustamisen ja muiden arkiaskareiden yhteydessä?

Arvontaan on aikaa osallistua ensi viikon torstaihin 30.1. saakka ja voittajaan otetaan arvonnan päätyttyä yhteyttä henkilökohtaisesti. Täältä löydätte vielä arvonnan tarkemmat säännöt!

 

– Janni

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Janika 23 tammikuun, 2020 at 4:04 pm

  Tykkään katsoa leffoja sekä arki-iltoina että viikonloppuisin, käpertyä sohvalle ja syödä jotain hyvää samalla. Täysi keskittyminen leffaan/sarjaan, siihen uppoutuu täysin 😊

 • Reply Anni 23 tammikuun, 2020 at 4:51 pm

  Leffoja tulee katsottua iltaisinkotona ja yöpäivystyksissä.

 • Reply Päivi 23 tammikuun, 2020 at 5:06 pm

  Viikonloppuisin lasten nukkumaanmenon jälkeen on usein paras hetki leffoille.

 • Reply Minna 23 tammikuun, 2020 at 5:28 pm

  Vapaa-ajalla iltaisin ja viikonloppuisin, milloin mitenkin ehtii 🙂

 • Reply Hanna Koooo 23 tammikuun, 2020 at 6:03 pm

  Viikonloppuisin miehen kanssa kun lapset on saatu unille 🙂

 • Reply Jane 23 tammikuun, 2020 at 6:16 pm

  Pääasiassa viikonloppuna, kun on aikaa katsoa vaikka useampi jakso peräkkäin jotain hyvää sarjaa.

 • Reply Riikka 23 tammikuun, 2020 at 7:54 pm

  ”Hömppäsarjoja” tulee katsottua niin sanottuna taustameluna esim. siivotessa ja viikonloppuisin leffoja ja dokkareita sekä sarjoja, jotka vaarivat keskittymistä

 • Reply Pinja 23 tammikuun, 2020 at 8:02 pm

  Parasta on katsoa sarjoja tiskaamisen lomassa – tylsä kotityöinhokki hoituu kuin itsestään kun on katseltavaa! Myös hitaat ja pitkäveteiset yövuorot taittuu nopeammin jos katsoo jakson tai pari jotain hyvää sarjaa tai leffankin 😉

 • Reply ik 23 tammikuun, 2020 at 8:15 pm

  Ilatisin kun lapsi on mennyt nukkumaan on ihana rentoutua katsomaan leffaa tai sarjoja.

 • Reply Jennie 23 tammikuun, 2020 at 8:29 pm

  Töiden jälkeen yhteistä aikaa miehen kanssa 💕

  • Reply Nea 23 tammikuun, 2020 at 11:01 pm

   Mä kattelen sarjoja pitkin päivää, esim aamulla meikatessa, päivällä siivotessa ja illalla venytellessä 😊 leffoja sit taas pitää katsoa ihan ajan kanssa sohvalla täysin leffaan keskittyen!

 • Reply Senni 23 tammikuun, 2020 at 8:49 pm

  Katson sarjoja aina kun vaan kerkeän työn ja harrastuksen ohessa, mutta viikonloppuna tykkään rentoutua leffan parissa. Melkeinpä aina on täysi fokus katsoessa, ettei mitään mene ohi!

 • Reply Paula S 23 tammikuun, 2020 at 10:13 pm

  Ihan ehdottomasti perjantaisin, rankan työviikon jälkeen.

 • Reply PetraO 23 tammikuun, 2020 at 10:34 pm

  Nykyään pyykkien käärimistä oikein odottaa kun voi samalla katsoa jotain sarjaa! Ennen tuli katsottua enemmän elokuvia, nykyään sarjoja, sillä jakson voi jättää paremmin kesken. Lapsiperheessä kaikki jää aina kesken 😅

 • Reply Laura 23 tammikuun, 2020 at 11:14 pm

  Iltaisin töiden jälkeen, nukkumaanmeno venähtääkin usein aivan liian myöhäiseksi kun on pakko katsoa vielä yksi jakso!

 • Reply Helmityttö 24 tammikuun, 2020 at 12:25 am

  En osaa enää syödä aamupalaa ilman sarjoja 😀 Se on päivän ainoa hetki, jolloin on omaa aikaa ja sen hetken pyhitän 🙂

 • Reply milka 24 tammikuun, 2020 at 8:19 am

  vapaailtoina hartaasti keskittyen ja nauttien! 🙂

 • Reply Riina 24 tammikuun, 2020 at 8:23 am

  Sarjoja arki-iltoina ja leffoja viikonloppuisin. Ihana tehdä hyvää ruokaa ja hautautua sohvalle tyynyjen ja peittojen sekaan katsomaan elokuvia.

 • Reply Essi 24 tammikuun, 2020 at 9:08 am

  Yhdessä miehen kanssa iltaisin töiden jälkeen.

 • Reply Jube 24 tammikuun, 2020 at 9:27 am

  Aamusta iltaan jos ei töitä lasketa niin katson elokuvia ja sarjoja kokoajan! 💕

 • Reply Pauliina 24 tammikuun, 2020 at 9:49 am

  Mä katselen sarjoja lähes aina kun syön yksin tai haluan rentoutua mut oon liian väsyny lukemaan kirjaa😊 elokuviin sen sijaan haluan aina keskittyä kunnolla!

 • Reply Laura 24 tammikuun, 2020 at 11:39 am

  Tälle mammalle just osuva arvonta, sarjoja katsellaan kun lapsi vajaa 2v on unilla, joku päikyillä tai iltaunilla. Laatuaikaa miehen kanssa kahdestaan, just eilen sanoin et vois etsiä sarjoja ja leffoja katseltaviksi näin toisen raskauden (la pääsiäisenä) loppusuoralle 💕

 • Reply pipsa possu 24 tammikuun, 2020 at 6:19 pm

  Päivittäin, kun en työelämässä tällä hetkellä sairauden vuoksi.

 • Reply emma 24 tammikuun, 2020 at 7:22 pm

  iltaisin on ihana rentoutua hyvän sarjan äärellä 🙂

 • Reply Farfalle 25 tammikuun, 2020 at 8:19 am

  Kun katson sarjoja, keskityn pelkästään siihen

 • Reply Taija 25 tammikuun, 2020 at 8:48 am

  Itse keskityn aina katseluun, en koskaan voi katsoa mitään ”sivusilmällä”, joten ilta- ja viikonloppuviihteenä tulee katseltua. 🙂

 • Reply Elina 25 tammikuun, 2020 at 11:13 am

  Olen enemmän sarjojen, kuin elokuvien ystävä. Arkisin tulee illalla katsoa jakso tai kaksi ja viikonloppuna saattaa ottaa kunnon maratonin! 🙂

 • Reply Annnsku 25 tammikuun, 2020 at 12:22 pm

  Muutaman kerran viikossa on kiva pysähtyä tv:n äärelle ja heittää aivot narikkaan

 • Reply Sari P 26 tammikuun, 2020 at 9:26 am

  Leffoja ja sarjoja tulee ahmittua viikonloppuisin, koska arkipäivät on aika tiukkaan pakattuja. Miehen kanssa tulee katsottua erityisesti rikossarjoja, itse nautin myös hyvistä draamasarjoista 🙂

 • Reply Satu 26 tammikuun, 2020 at 7:55 pm

  Iltaisin samalla kun teen ja syön iltapalaa niin tulee katsottua yleensä jakso kulloinkin kesken olevaa sarjaa, joskus kun on enemmän aikaa niin iltaisin yhdessä poikaystävän kanssa 🙂

 • Reply Maria 27 tammikuun, 2020 at 3:05 pm

  Iltaisin tulee katsottua televisiota ja olen todella kaikkiruokainen. Viikonloppuisin sitten, kun on enemmän aikaa, voin katsoa samaa sarjaa useamman jakson.

 • Reply Heidi 27 tammikuun, 2020 at 4:25 pm

  Iltaisin samalla kun syö iltapalaa tai sitten viikonloppuisin 🙂

 • Reply Katri 27 tammikuun, 2020 at 9:03 pm

  Katson kyllä ihan katsomisen ilosta telkkaria, just nyt tilaan pelkästään erästä muuta suoratoistopalvelua ja sieltä tulee nyt katsottua dokkareita melkolailla 🙂

 • Reply Paula S 27 tammikuun, 2020 at 9:35 pm

  Aikaa oikeastaan vaan sairaana ja lomalla. Mutta välillä on otettava vaan tvn katsomismaratooni

 • Reply Sonja 27 tammikuun, 2020 at 10:52 pm

  Sarjoja katson lähes päivittäin töiden jälkeen. Leffoja enemmänkin vain viikonloppuisin.

 • Reply Lotta 28 tammikuun, 2020 at 9:49 am

  Leffoja tulee katsottua yleensä arki-iltaisin, koska pidän siitä että pitkän päivän jälkeen voi syventyä johonkin jännittävään.
  Sarjoja katson satunnaisesti, mutta yleensä valitsen kuitenkin leffan, koska se on suurempi irtiotto. Pidän siitä, että tarinassa on alku ja loppu samassa paketissa.

 • Reply Sannamarianna 28 tammikuun, 2020 at 10:08 am

  Haluan syventyä kaikkeen katsomaani kunnolla, eli lähinnä katson jotain yksin ollessani tai lapsen nukkuessa.

 • Reply Linda 29 tammikuun, 2020 at 6:45 pm

  Joku sarja tulee katsottua aina kun vaan ehtii iltaisin. Tästä on muodostunut sellainen ”rauhoittava” hetki kiireisen arjen keskellä ennen nukkumaanmenoa. Samalla se usein tarkoittaa yhteistä aikaa puolison kanssa sen sijaan, että kumpikin vain selaisi esim somea. Minulle nämä on todella tärkeitä hektisen arjen luksushetkiä 🙂

 • Leave a Reply