MIELI JO KEVÄÄSSÄ

26 tammikuun, 2020

Tammikuun loppua vasta eletään, mutta ainakin itselläni on ajatukset jo vahvasti keväässä. Siihen varmasti suurin syy on tuo edelleen lumeton maa ja plussan puolella olevat lämpöasteet. Tsekkasin vielä tuossa äsken kymmenen seuraavan päivän säätiedotteen, eikä senkään mukaan muutosta pitäisi olla tulossa. En kuitenkaan jaksa uskoa, etteikö talvi tänä vuonna muka tulisi ollenkaan. Olen muutamille ystävillekin tässä viime päivinä todennut, että saletisti lumi ja pakkaset vielä tulevat, mutta vasta sitten, kun kukaan ei niitä enää kaipaile. Eli jossain maaliskuun puolella todennäköisesti 😀 Saa nähdä, mitä tuleman pitää. Itse olen ainakin tähän asti toivonut lunta, mutta tässä lumettomuudessakin on ehdottomasti myös hyviä puolia. Eipähän ole tänä talvena esimerkiksi lumitöiden tekoa tarvinnut miettiä ja tässä raskauden viimeisellä kolmanneksella olen siitä erityisen kiitollinen – lumityöt kun eivät ole sieltä kevyimmästä päästä!

Tämä viikonloppu on kulunut suurilta osin ystäviä treffaillessa, kun eilen vietin päivää Kotkassa ja tänään sen sijaan näin yhtä ystävääni Helsingissä. Poikkesimme tänään myös Ikeassa ja tein muutamat täsmähankinnat tulevaa vauvanhuonetta varten. Muun muassa kankaisia säilytyskoreja pienille vaatteille sekä muille tarvikkeille, joita ajattelinkin järjestellä lipaston laatikoihin vielä tänä iltana. Mulla on muuten tainnut alkaa se niin kutsuttu ”pesänrakennusvaihe”, joka taitaa olla yleinen näin raskauden lopulla. Kotona on tullut vaihdettua järjestystä ja toki tilaa täytyy tehdäkin uudelle perheenjäsenelle, joka liittyy meidän seuraan jo noin parin kuukauden päästä – uskomatonta! ♥ Räpsin näistä pienistä kodin muutoksista kuvia tänne blogiinkin varmasti lähipäivinä!

Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille ja energistä huomenna starttaavaa uutta viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply