PERHE- JA SYNNYTYSVALMENNUKSIA

30 tammikuun, 2020

Näitä kuvia katsoessani en melkeinpä voi uskoa, että ne on otettu vain muutama päivä sitten eli tämän viikon maanantaina. Lumipeitettä sekä sen mukanaan tuomaa kirkkautta kesti tasan tuon yhden päivän ja sen jälkeen ollaankin palattu harmauteen, vesisateisiin sekä marraskuuta muistuttavaan maisemaan. Ensi viikolle taitaa olla vihdoin luvassa pakkaskelejä ja ilmeisesti vähän ehkäpä aurinkoakin. Toisaalta odotan jo kovasti kevättä monestakin eri syystä, mutta kyllä valoisampi keli tekee varmasti hyvää, vaikka sitten niiden pakkasten ja lumikinosten kera. Minulla oli aikeissa kuvata tällä viikolla blogiinkin meidän kodin sisustuksen pieniä muutoksia, mutta täällä on ollut niin perhanan pimeää, ettei lopputulos välttämättä olisi ollut kovinkaan mairittelevaa. Valoisampia päiviä odotellessa siis!

Mainitsinkin edellisessä postauksessa raskauskuulumisten lomassa, että keskittymiskykyni on viime aikoina ollut jotenkin aivan todella matalalla. Tällä viikolla on ollut aika paljon hommaa koneen ääressä sekä menoja Helsingin suunnalla. Kiva viikko kaiken kaikkiaan, mutta stressitasoni on ollut jotenkin poikkeuksellisen korkealla. Muutamia uusia tuuliakin on tiedossa työrintamalla vielä ennen vauvan syntymää ja niistä tekin tulette kuulemma pian. Uusien juttujen suunnittelu vaatii aina poikkeuksetta myös lisäenergiaa ja tässä kohtaa se tuntuu stressaavan sekä jännittävän jopa normaalia enemmän. Kyse on kuitenkin eräästä tosi kivasta jutusta, jota olen miettinyt jo pidemmänkin aikaa ja halusin siksi ehdottomasti lähteä toteuttamaan. Siitä siis lisää pian!

Duunihommien lisäksi viikko on pitänyt sisällään neuvolakäyntiä sekä neuvolan järjestämän perhevalmennuksen ensimmäisen tapaamisen, jonka aiheena oli imetys. En tiedä miksi, mutta jostain syystä kuumotti mennä paikalle yksin Joonaksen ollessa reissussa, mutta sekin stressi oli täysin turha. Moni muukin oli tullut paikalle ilman puolisoa ja valmennus oli melko nopealla kaavalla etenevä tunnin mittainen luento. Siitä huolimatta koin oppineeni tunnin aikana jotain uutta ja näin ollen luento ei siis missään nimessä ollut turha. Kolme perhevalmennusta on vielä eri aiheineen edessä sekä sitten vielä synnytysvalmennus sekä synnärin tutustumiskäynti Kotkan keskussaairaalalla. Tuntuu niin oudolta, kun tuota synnytysvalmennusta sekä tutustumiskäyntiä varatessani niihin tuntui olevan vielä piiiitkä aika, mutta nyt ne ovatkin jo parin viikon päässä. Tulen tosiaan siis synnyttämään Kotkassa, koska Porvoossa ei ole synnäriä enää lainkaan. Vaihtoehdoiksi sain Hyvinkään, Helsingin tai Kotkan, joista valitsin sen enempää miettimättä kotoisimmalta tuntuvan Kotkan!

takki H&M // ruutupaita second hand // t-paita Asos (mama) // farkut Topshop (mama) // kengät Timberland // pipo Weekday

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply