PITKÄ ALKUVIIKKO JA PIRULLINEN TURISTIBAKTEERI

5 helmikuun, 2020

Tämä viikko on poikkeuksellisesti tuntunut jo jotenkin todella pitkältä, vaikka eletään vasta keskiviikossa. Kotona on sunnuntaista asti pidetty melkoista sairastupaa, kun mieheni palasi Marokon reissultaan ja oli sieltä onnistunut nappaamaan sellaisen luokan turistipöpön, että hän on ollut totaalisen poissa pelistä jo monta päivää. Eilen tuo pirulainen selvisi sitten kampylobakteeriksi, joka taitaa olla melko yleinen tuliainen Pohjois-Afrikan maista. Nyt näkyy kuitenkin valoa tunnelin päässä, kun taudin aiheuttaja selvisi ja sitä päästään hoitamaan asianmukaisesti. Toivottavasti tuo saataisi selätettyä nyt mahdollisimman pia!

Edellä mainittu on tosiaan varjostanut viikkoa kovasti ja sen lisäksi itselläni viikko on ollut melko työntäyteinen. Maanantai sekä tiistai ovat molemmat menneet lähes aamusta iltaan työntouhussa, eikä tämäkään päivä taida tehdä poikkeusta. Maanantaina meillä oli vielä lisäksi perhevalmennuksen toinen osio, jossa keskityttiin tällä kertaa vauvan hoitoon ja ensimmäisiin viikkoihin vauvan kanssa kotona. Sieltä jäi useampi hyödyllinen juttu mieleen, vaikka paljon oli myös kertausta, joka sekin on varmasti hyväksi.

Nyt hyökkään keskiviikon to do -listan kimppuun ja toiveissa olisi tänään keretä myös valokuvaamaan muutamia juttuja tässä kotona. Meillä on ollut tapana ottaa ihan itseä varten mahakuviakin kasvavasta vatsasta aina tietyin väliajoin, mutta edellisistä kuvista on päässyt vierähtämään jo useampi viikko. Uskon, että niitä on kiva katsella ja muistella sitten joskus myöhemmin!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply julia 9 helmikuun, 2020 at 3:09 pm

  Kiva asu! 🙂 Sinulla muuten bloggaajana varmaan kertyy kuvia. Niin tallennatko ne minne säilöön? Ulkoista kovalevyä tms.

  • Reply Janni 9 helmikuun, 2020 at 4:06 pm

   Kiitoksia!😊 Dropboxiin säilön kuvat. 😊

 • Reply S 11 helmikuun, 2020 at 9:48 pm

  Mekin just tultiin Marokosta ja molemmat saatiin sama pöpö. On kyllä karsea tauti!
  Tsemppiä Joonakselle. Toivottavasti on jo olo parempi.

  • Reply Janni 12 helmikuun, 2020 at 1:14 pm

   Eikä!! Joonas on nyt onneksi kunnossa, mutta oli kyllä ihan HIRVEÄ tauti! Isosti tsemppiä sinne!

  Leave a Reply