ÄITITREFFIT-PODCAST

9 helmikuun, 2020

Nyt se on vihdoin julkista – meiltä tulee Kaisan kanssa yhteinen Äititreffit-nimeä kantava podcast. Toimme uuden aluevaltauksemme päivänvaloon Instagramin puolella jo perjantaina ja ihanan positiivinen vastaanotto lämmitti mieltä ihan älyttömästi!

Olemme tietysti kulissien takana suunnitelleet tätä jo pidempään ja puhuneet Kaisan kanssa yhteisestä podcastista ensimmäisen kerran ajatuksen tasolla jo kuukausia sitten. Viimeisen parin vuoden ajan ole itse kuunnellut erilaisia podcasteja oikein urakalla ja mielessäni on monesti käynyt, että tämä sisällöntuotannon muoto olisi sellainen, jota olisi kiinnostava päästä vielä itsekin kokeilemaan. Ajatusta on kuitenkin tähän asti hauduteltu vain oman pään sisällä, sillä sopivalta tuntuvaa aihealuetta ei ole aikaisemmin löytynyt. Yhtäkkiä palaset loksahtelivat yksi toisensa jälkeen kohdalleen ja Indieplacella kiinnostuttiin myös ideastamme siinä määrin, että sieltä lähdettiin innolla mukaan suunnittelemaan sekä myös tuottamaan meidän podia!

Äititreffeillä tulemme käsittelemään äitiyttä sekä vanhemmuutta monelta eri kantilta – raskautta, perhe-elämää ja siinä sivussa myös äitien ikiomiakin juttuja. Podcastin nimen valitseminen on ollut tähän mennessä ehkä se haastavin osuus ja päädyimme Äititreffeihin lopulta siitä syystä, että se tuo ilmi selkeästi podin tärkeimmän teeman olematta kuitenkaan rajaava tekijä sisältöjen osalta. Äititreffeillä on lupa jauhaa aiheesta ja aiheen viereltä, mitä milloinkin mielen päällä sattuu olemaan. Työskentelemme Kaisan kanssa molemmat yrittäjinä ja äitiyden sekä työn yhteensovittaminen tulee varmasti näkymään useiden teemojen taustalla!

On huippua päästä toteuttamaan tätä juuri Kaisan kanssa jo siitäkin syystä, että tulemme varmasti tarjoamaan puheenaiheisiin kaksi hyvin erilaista näkökulmaa, sillä itse odotan vasta esikoistani ja Kaisa sen sijaan on jo kahden lapsen äiti. Meitä yhdistää samanlaisen huumorin sekä kotkalaislähtöisyyden lisäksi valtavan moni muukin asia, mutta samalla olemme kuitenkin sopivasti erilaisia. Puhesisällön tekeminen on meille molemmille ihan uusi ja tuntematon alue, joten jännitys on ainakin näin alkuvaiheessa ollut käsinkosketeltavaa. Paljon on vielä opittavaa, mutta eiköhän meininki rentoudu, kun pääsemme kunnolla tekemiseen makuun. Täytyy myöntää, että tässä onkin aika pitkään jo porskutettu omalla mukavuusalueella, joten tekee varmasti enemmän kuin hyvää saada haastetta, päästä oppimaan uutta ja tuntea sitä jännitystäkin!

Olemme tällä hetkellä saaneet pari jaksoa äänitettyä ja ensimmäinen jakso näkee päivänvalon ensi viikolla. Infoamme tarkemman ajankohdan varmasti pian, joten pysykäähän kuulolla. Sitä ennen kannattaa ottaa haltuun meidän IG-tili @äititreffit!

 

– Janni

6 Comments

 • Reply Iina 10 helmikuun, 2020 at 9:33 am

  Hei mahtava juttu, odotan innolla! 😊

  • Reply Janni 10 helmikuun, 2020 at 9:45 am

   Ihanaa kuulla! :)<3

 • Reply Essi 10 helmikuun, 2020 at 10:48 am

  Hieno uutinen! 🙂 Aivan varmasti tulen kuuntelemaan jaksojanne.

  • Reply Janni 10 helmikuun, 2020 at 11:09 am

   Jeii <3 Ihanaa kuulla!

 • Reply Sara 16 helmikuun, 2020 at 8:43 pm

  Hei, pystyykö podcastia kuuntelemaan Spotifyn kautta? 🙂

  • Reply Janni 16 helmikuun, 2020 at 8:51 pm

   Sieltä löytyy! 🙂

  Leave a Reply